icon

Kde zmizol Instagram profil Alexandry Macko-Forgacs?

20. feb 2026

Ahojte, kedysi davno som cez ig (@me_alexxandra…) s nou riesila farmasi objednavku pre mamu, za svet neviem dohladat ani ju ani tie spravy. Stalo sa nieco s jej profilom kto ste ju sledovali, ci preco sa mi nezobrazuje jej profil, ani prispevky … chodim na IG sporadicky tak mi pls pomozete/vysvetlite?

vkatush
20. feb 2026

@anonym_autor ja ju sledujem a dosť je aktívna, každý deň storky. Aj som s ňou nedávno písala, keďže sme z jedného mesta a v pohode odpisovala.

autor
20. feb 2026
@vkatush

@anonym_autor ja ju sledujem a dosť je aktívna, každý deň storky. Aj som s ňou nedávno písala, keďže sme z jedného mesta a v pohode odpisovala.

@vkatush omg, to akoze si ma zablokovala alebo co ked sa mi nic nezobrazuje? Vobec tomu nerozumiem 😦

vkatush
20. feb 2026
@anonym_autor

@vkatush omg, to akoze si ma zablokovala alebo co ked sa mi nic nezobrazuje? Vobec tomu nerozumiem 😦

@anonym_autor netuším. Skús pozrieť z iného profilu jej Insta (manželov, cez Google bez prihlásenia,...).
Ale mne raz syn manžela zablokoval, ani som o tom najprv nevedela. Ťukal hala-bala do telefónu a nejak sa mu podarilo ho zablokovať 😅

autor
20. feb 2026
@vkatush

@anonym_autor netuším. Skús pozrieť z iného profilu jej Insta (manželov, cez Google bez prihlásenia,...).
Ale mne raz syn manžela zablokoval, ani som o tom najprv nevedela. Ťukal hala-bala do telefónu a nejak sa mu podarilo ho zablokovať 😅

@vkatush ktovie co sa stalo, plakat do vankusa nejdem, idem hladat od koho ineho objednam 😀