icon

Koho odporúčate sledovať na Instagrame?

Včera o 11:21

Ahojte baby. Posledné dni som sa tak pozastavila nad tým, že IG len prebehnem, a že mi tam akosi niečo chýba… a napadlo mi, že by som sa rada inšpirovala aj u vás.

Koho sledujete vy a prečo?
Je niekto, koho obsah vás fakt baví, inšpiruje, pomáha vám, alebo vás jednoducho pravidelne rozosmeje? 🙂

Pokojne akekoľvek profily, ktoré si podľa vás zaslúžia viac pozornosti. Zaujímajú ma mamy, nemamy, podnikateľky, edukatívne profily, humor, vzťahy, financie… čokoľvek, čo má podľa vás hodnotu. Som zvedavá, koho stojí za to sledovať 🙂 Ďakujem

anonym_fe6e32
Včera o 11:23

@anonym_autor Pampi / navin život v plienke..inak nikoho nesledujem 😅

anonym_fe6e32
Včera o 11:24

Ešte diana hvolkova

anonym_6eb68e
Včera o 11:24

skus mna.. zuzana urbanova. som najsuper. nic nepridavm a nebudu ta otravovat caste upozornenia. Vazne odporucam ..

rozculena
Včera o 11:27

pampi,žltý sloník,vorvanko,denisa vyšňovská,salon magdalena,vladimíra marcinková, a potom zahraničné,ale to by ťa nezaujímalo😎

anonym_f19813
Včera o 11:29

Instagrame je tak dôležitý, že ho nemám 😂

anonym_c8edfc
Včera o 11:32

Flydoc_flyingdoctor.michal … a preto lebo je to uzasny lekar a zdiela zaujimave postrehy, prvu pomoc atd

sissy27
Včera o 11:37

@anonym_autor dvorak155, nadacia_zastavmekorupciu, evropaneasi

anonym_ff1699
Včera o 11:39

Najlepsie nikoho...

simona92101
Včera o 11:39

@anonym_autor cestujemebezcestovky.mama 2 chlapcov,dava tipy na cestovanie s detmi za lacnejsi peniaz,kde co stoji za to vidiet.prijemna zena,rada ju sledujem.

kahh
Včera o 12:05

Aboslutne nikoho 😀 Takmer kazdy by si tam nechal za € do kolena vrtat.

anonym_505dce
Včera o 12:12

Ja sledujem pár zahraničných ale veľmi nepravidelne zo slovenských babu ktorá ma už 32 či 33 ivf za sebou a mamelku

patrike
Včera o 12:18

Nikoho a pre vlastnu dusevnu pohodu. To iste Facebook.

anonym_75458c
Včera o 12:20

Moje osobné preferencie, ale veľmi rada sledujem vagabundi_na_cestach, thruhikers, divokastrava a vinarovazena

lizatko1009
Včera o 12:22

zastavme korupciu, milan bez mapy, 360, domi_haly, nejake recepty, samo prochazka, dejepisinak a ako bizar mam venelisku. Take marketingove pipky nepozeram.

biba_18
Včera o 12:23

potrebuješ niekoho sledovať na IG? možno už dospievaš ...

terezia74
Včera o 12:24

@anonym_autor nikoho, nemám Instagram 🙂

anonym_9dee3c
Včera o 12:24

veľmi sporadicky - tehotnej kuchař, jedného kaderníka z Milána - žienky strihá, robí rôzne účesy.

glorikarebeka
Včera o 12:56

Nikoho, nemám na to čas a ani ma to nezaujíma...
Je mi jedno co doma majú, čo jedia a čo majú oblečené

flatwhite
Včera o 13:11

Ja nechapem preco vzdy ked sa niekto opyta na nejake ci uz inspirativne alebo kludne aj tie “jednoduchsie” profily na IG, sa tu najde niekto chrumkavy a ma potrebu pindat ma ten instagram a ako on nepotrebuje nikoho sledovat. Vsak dobre zeny, ale my niektore pri tom IG vecer po celom dni vypneme a trochu inspiracie a tupoty do zivota nezaskodi 😀. Kazdopadne ja rada sledujem dejepisinak, Milan bez mapy, velmi som si oblubila Lyggo (z podcastu Materamater), Gynekology, Peknepapkaj a samozrejme Zlty Slon to musi byt

oslo1
Včera o 13:53

zomrioficcial
meal.recipess
rickygervais
vtedyadnes
spicymoustache
myneedle
womantainment
pubity
sewinginnakirs
englishfuns
danielmagyarskrubina126044
gghamari
zia.yusuf
tatyana.deineka
mindset4monk
eddie_abbew
history_with_amy
mental.aspect
andrewilliamsusa
petitpeonys
johnsenglishpage
nickshirley
petefirman
coachdango
the_vintagearian
markhennell.ie
hokou-teshigoto
400days.to.400lbs
zv.vysivani
alojz_hlina
azerbaijanvillage
slovacky.ornament
itsbigjobber
rabbi_shais_taub
kauze.1480
sooshimango
geopolitical.guy
nasratyobcan
vaylieva.sun
pl_kroje
annaseni
lemrahnila
sewveryhistorical
nurse_practice_
huwsgarden

tu ich mas zopar, mam velmi vela na sitie/vysivanie a rucne prace. Plus velmi vela sestrickovskych vtipov

simona92101
Včera o 15:29
@glorikarebeka

Nikoho, nemám na to čas a ani ma to nezaujíma...
Je mi jedno co doma majú, čo jedia a čo majú oblečené

@glorikarebeka ale vies o tom,ze na IG su aj normalny inspirativny ludia,nie taketo jednoduche osoby?ze?
Ja rada sledujem tipy na cestovanie,ubytovanie,kam na snowboard,recepty pre ABKM(2 deti mam s abkm)..atd

erikavesela
Autor odpoveď zmazal
erikavesela
Včera o 16:21

Nikoho, nemam instagram

bomba36
Včera o 16:46

Autorka sa nepýtala tých z vás ktoré Instagram nemajú a myslia si že to niekoho zaujíma. Pýtala sa tých, ktoré ho majú a sledujú niekoho zaujímavého.

anonym_c190a7
Včera o 16:49
@bomba36

Autorka sa nepýtala tých z vás ktoré Instagram nemajú a myslia si že to niekoho zaujíma. Pýtala sa tých, ktoré ho majú a sledujú niekoho zaujímavého.

@bomba36 Nikto na IG nie je pre mna taky zaujimavy, aby som ho sledovala.

bomba36
Včera o 17:07
@anonym_c190a7

@bomba36 Nikto na IG nie je pre mna taky zaujimavy, aby som ho sledovala.

@anonym_c190a7 mňa to síce tiež absolútne nezaujíma, ale vďaka za info

anonym_c190a7
Včera o 17:19
@bomba36

@anonym_c190a7 mňa to síce tiež absolútne nezaujíma, ale vďaka za info

@bomba36 Tak ci tak. Je to odpoved na otazku z temy.

marca12
Včera o 17:20

Detsku lekarku,pneumologa,vedator,ivana stanclova,pampi,farma pod polanou,martina torokova,donda kawa,the fotr,oblubenych hercov, skupiny a podobne a potom kadejake cestovatelske. Sledujem skor inspirativnych ludi,kde sa aj nieco dozviem. Nesledujem celebritky,ktore sa predvadzaju v outfitoch a makeupoch a predavaju nezmysly.

anonym_0ca13f
Včera o 17:22
@kahh

Aboslutne nikoho 😀 Takmer kazdy by si tam nechal za € do kolena vrtat.

@kahh kazdy nie, ver mi 😁