Koho si Mišo vezme do duelu?
Koho si Mišo vezme do duelu?
Inač ja chcem aby vyhral Filip, dobrý, úprimný, milý, nikdy nikoho neurazil. Možno ma fialové vlasy a vyzerá trošku inak, ale na mňa spravil dojem svojou dobrotou 🙂 Žiadne intrigy, na nikoho tam nenadáva proste ma super povahu, aj keď si vypije, nevadí je mladý. Držím mu palce.
ale ako sa Martina dostala do finale?????? dnesna cast je dobra. A Dagmar uplne prepina. preco vlastne zacala neznasat Sasu? vsak jej nic neurobila. v dnesnej casti povie, ze je mala Ku.vička. a krasne zmanipuluje Misa, nech si ju vezme do duelu. Miso bude asi v soku (mozno uz aj je, kedze su doma), ked sa dozvie, ze Dagmar hovorila, ze mimo farmu s nim absolutne nerata.
@lienka353535 hej, aj filipa mam rada. oni dvaja sa na nic nehraju a povedia kazdemu svoje rovno. aj tamas a simon su zlati chalani. inac mne ani natalia nevadi. neviem preco su ju tak nemaju radi.
Aj ja som si Giuliu oblubila s Filipom. Ja som tipovala Simona na vitaza..Misa teda urcite ani do finale..hraje na vsetky strany.
@dada0902 aj mňa asi najviac spomedzi všetkých duelov😂😂 ale radšej si počkám na prekvapko a kuknem si to 😂

Sasu