Ktoré používateľky vám vo fóre chýbajú?
Ktoré užívateľky , ktoré tu už nemajú nick alebo sem už nechodia vám chýbajú?
@karolinakr rozmyslala som, ktore som davno nevidela. A su to tieto, co si napisala. Este jedna s nickom dsj.. Tak nejak zacinal. Bolo to dlhe, rovnake pismena. Neviem, ci tu este je.
@oliviabb odkedy su anonymne nicky tak pribinak auroru33 a dskjhfdkdjhl a crazy cat odvtedy som nevidela ostatne si nepamätám, kedže su všetci nonstop pod anonymom, už vôbec neviem, kto tu byval kedysi
@oliviabb odkedy su anonymne nicky tak pribinak auroru33 a dskjhfdkdjhl a crazy cat odvtedy som nevidela ostatne si nepamätám, kedže su všetci nonstop pod anonymom, už vôbec neviem, kto tu byval kedysi
@karolinakr Ale ja tu som, akurat nemam vobec cas, obcas si sice nieco precitam a reagovat som si uz odvykla😉
@anonym_c3d004 mne sa zdá, že sa aj ona priznala, ako odpovede rýchlo hľadá na internete. Podľa mňa aj používa AI, lebo niektoré jej komentáre sú iné, ako zvykne ona väčšinou písať.
@anonym_446311 AI nemam rada, pretoze jej chyba cit pre mieru a nerozlisuje pravdu od nepravdy
@karolinakr cooo nie, ja nikdy nepíšem pod anonymom.
@karolinakr praveze ešte zvyknem kritizovať tie anonymne nicky. A som tu dosť často ale tiež skôr citam ako píšem a popravde už ma ani to nebaví. Len zatvrarat reklamy aby som niečo precitala. Takže tak 🙂
Ozaj, kde zmizol pribinak?
@anonym_446311 AI nemam rada, pretoze jej chyba cit pre mieru a nerozlisuje pravdu od nepravdy
@viestta to ani mnohí ľudia😁
Coze? Mne sa ta mamelka zdala sympatická, možno preto, že mať 3 dcéry je nenaplnený sen 😂 a obdivovala som, že cez prázdniny dokážu ist za svojim cieľom a na dome makať. Ja som nikdy nebola schopná takého sebazaprenia a vytrvalosti alebo ako to povedať, aj keď ich to možno bavilo alebo čo…
@karolinakr praveze ešte zvyknem kritizovať tie anonymne nicky. A som tu dosť často ale tiež skôr citam ako píšem a popravde už ma ani to nebaví. Len zatvrarat reklamy aby som niečo precitala. Takže tak 🙂
Mne chyba aj bubena. Ani po rokoch sa nedá zabudnúť na jej elan a chuť žiť. 🖤
@skusihu Presne...Taká mladá odišla 😢 Ktovie, ako sa má teraz jej dievčatko...
Ozaj, kde zmizol pribinak?
@anonym_autor na stene chrlí siru často V diskusiách tiež ale zasadne pod anonymom.
@anonym_autor na stene chrlí siru často V diskusiách tiež ale zasadne pod anonymom.
@anonym_7d24a1 čo je to stena? 😂
Rada som mala pani ktorá sa pekne obliekala, seba aj svojich chlapcov. Žila niekde v zahraničí a pridávala často fotky, ako boli všetci pekne oblečení. Už si nespomínam na meno. Ale vždy som si rada pozrela ich pekne zladené oblečenie.
diskusia s nyusikou už zmizla !! kto ju nahlásil?
@karolinakr Nyusika predsa! 😅
@karolinakr Nyusika predsa! 😅
@anonym_1fe898 žeby tak rychlo? ale praveže pekne sa to rozbehlo na 10stran, keby to nezrušili, kludne aj do 15-20 by to išlo ak nie viac
zoro.
@anonym_080220 mne chodec

@oliviabb myslíš túto? @dskjhfdlkdjhl
@karolinakr ano