icon

Nebezpečná hra Červený delfín na sociálnych sieťach

21. feb 2026

Pamätáte si na nebezpecnu hru modru velrybu? Teraz koluje na socialnych sietach este nebezpecnejsia hra na rovnakom principe...povedze detom, ze je nebezpecna a davajte na nich pozor!❤️

svetlonos
21. feb 2026

@anonym_autor
a o co ide?

autor
21. feb 2026
@svetlonos

@anonym_autor
a o co ide?

@svetlonos Začína to nenápadne, no postupne manipuluje deti k plneniu čoraz nebezpečnejších úloh (sebaposkodzovanie, vyrezanie cerveneho delfina na ruku a konecna uloha samovrazda) Využíva odmeny, časové odpočty a psychologický nátlak na motivovanie detí...

7miriam77
21. feb 2026
@anonym_autor

@svetlonos Začína to nenápadne, no postupne manipuluje deti k plneniu čoraz nebezpečnejších úloh (sebaposkodzovanie, vyrezanie cerveneho delfina na ruku a konecna uloha samovrazda) Využíva odmeny, časové odpočty a psychologický nátlak na motivovanie detí...

@anonym_autor to znie dosť strašidelne. Kde sa k tomu deti vedia dostať? Na sociálnych sieťach ako FB, či kde?

autor
21. feb 2026
@7miriam77

@anonym_autor to znie dosť strašidelne. Kde sa k tomu deti vedia dostať? Na sociálnych sieťach ako FB, či kde?

@7miriam77 Modra velryba bola hlavne na FB a teraz červený delfín najviac Tiktok, instagram...ale pod nazvom sa k tomu dostat urcite da nejako..

kacena4
21. feb 2026

tiez som o tom citala a vsetko je o komunikacii s dietatom drzim palceky vsetkym

anonym_3cf550
21. feb 2026

Kto to vymyslel tu aplikáciu? Dá sa nejak k tomu dopátrať a toho človeka odovzdať zákonu?

anonym_2fdfeb
21. feb 2026

@anonym_autor Ja som v rovnakom veku ako vaše deti a úprimne o žiadnej novej nebezpečnej hre som ani raz nepočula Väčšinou sú to len hoaxy a strašenie na nete Jasné dávajte na deti pozor ale neverte všetkému čo koluje po sociálnych sieťach a radšej sa s nimi normálne bavte ❤️

autor
22. feb 2026
@anonym_2fdfeb

@anonym_autor Ja som v rovnakom veku ako vaše deti a úprimne o žiadnej novej nebezpečnej hre som ani raz nepočula Väčšinou sú to len hoaxy a strašenie na nete Jasné dávajte na deti pozor ale neverte všetkému čo koluje po sociálnych sieťach a radšej sa s nimi normálne bavte ❤️

@anonym_2fdfeb Ono to ale žiaľ nie je hoax....

autor
22. feb 2026
@anonym_3cf550

Kto to vymyslel tu aplikáciu? Dá sa nejak k tomu dopátrať a toho človeka odovzdať zákonu?

@anonym_3cf550 Neviem, nemyslím si, že sa dá k tomu nejako dopátrať...pri modrej velrybe ich bolo viac, takze tazko povedat.