Nevyzdvihnutá objednávka zo Shein: Čo robiť?
Ahojte, shein som objednavala 13.11 a dnes 28.11
A stale mi neprisiel. Na stranke mi ukazuje dobu dodania 10-12 dni. Stalo sa to uz niekomu? Potrebujem totiz to aby mi objednavka prisla do 1.12
11.11 bol obrovsky vypredaj na shein cize vtedy aj pisu v mailoch ze dodanie moze trvat dlhsie lebo maju toho vela…cize nespoliehala by som sa na to ze to stihne do piatku prist
Tiež čakám na balík z Shein, Temu aj z Ali a ešte z jedného eshopu. Idu Vianoce + tie výpredaje, tak majú toho teraz veľa, takže dodanie môže dlhšie trvať. Trpezlivosť ruže prináša 😁
To je pekne, ze ty potrebujes mat :D
Objednavas si lacne shity z ciny, este k tomu v obdobi black friday a pred vianocami. To dodanie bude trvat ovela dlhsie ako inokedy v roku.
@vanilkovazmrzka sklad maju v holandsku, nie v cine. Po nasom objednani to chodi teda odtial..
@vanilkovazmrzka nikto ti nehovori aby si si objednavala veci zo sheinu 😁 tak ta poprosim ak nevies normalne odpovedat ako vsetci ostatny tak sa ani nevyjadruj lebo to nikoho nezaujima🙁
@kikakika10 ja budem rada keď to do mesiaca príde..ale.. Stále sme na tom lepšie ako tie co objednajú po nas😁
Mne objednávka z 15.11. prišla včera. Mala som tam možnosť urgent delivery. Ale majú 10-12 pracovných dni a od potvrdenia odoslania
@kikakika10 moze to trvat dlhsie, teraz koncom novembra a v decembri, plus black friday.. maju kopy zasielok firmy... mne zvycajne pride do tyzdna, posledne (a veru to bola nasa uz posledna objednavka z tade) trosku dlhsie... aj aliexpres, ani tie do 15day mi este nerpisli... :D
@kikakika10 ale balíky posielajú 10-12 pracovných dní od odoslania takže ak si mala ideálny prípad že to odoslali na druhý deň ( čo ale teda nieje pravidlo a stane sa že odoslanie prebehne 3-4 dní od zadania objednávky ) tak ešte do konca týždňa budú stále v termíne. Nehovoriac o Tom že sa to naozaj môže predĺžiť, ako u nich , tak aj u našich kuriérov lebo predvianocne obdobie, black friday a podobne ... Takže skús si pozrieť dátum odoslania od nasledujúceho dňa si vyrátajú 10-12 pracovných dní... Držím palce nech stihnú , niekedy sú rýchli a niekedy zas nie...čo už..
@miskakyblik ano odoslali mi to hned na dasli den.. teda 14.11..takze neviem naozaj dufam ze mi to do do piatku pride ale dakujem

jasné, kľudne to môže dlhšie trvať.. mne raz prišlo do týždňa a druhýkrát som čakala cca 2 týždne