icon

Niki Fridrich a jej vyjadrenia na sietiach

miriam7979
Dnes o 19:42

Ahoojte kto sledujete Niki Fridrich ? Co myslite co dáva poslednú dobu tie story ohladom svetového konfliktu atd …ze pride blackout atd ..su to konšpirácie alebo sa treba báť? Mala som ju rada (nieže teraz nemam) ale poslednú dobu ked pozerám tie story tak len strach vo mne …..

Niki Fridrich a jej vyjadrenia na sietiach
a0
Dnes o 19:48

Nie, je to konšpirátorka respektíve osoba, bez chrbtovej kosti, ktorá zarába na strachu ľudí, ktorý im ona sama vytvorí. Koľko má predplatné na Hero? 6-10€? Čistý biznis.

a0
Dnes o 19:51

Schválne som si to pozrela, páči, zarába na tom vyše 5.5 tisíc eur mesačne 😅. Takže sama si odpovedz.

barka1
Dnes o 19:53

A kto to je? Ake má vzdelanie? Co má za sebou? Ako može vobec niekoho napadnout verit takejto osobe cokolvek???
Sme uuuuplne v prdeli....

anonym_19a361
Dnes o 19:55

som si pozrela tie jej verejne príspevky na IG a len tak pre zaujímavosť - kto sú tí čo sa snažia pretriediť ľudstvo? Akože rotschildovci? A v ktorých krajinách prebieha black-out od minulého roku?

petronelag
Dnes o 19:57

Ľudia a hlavné mladí veria hocičomu. ja som o nej len počula a takej osobe by som nič neverila a ani ju nesledovala.

anonym_6bc5c0
Dnes o 20:07
@barka1

A kto to je? Ake má vzdelanie? Co má za sebou? Ako može vobec niekoho napadnout verit takejto osobe cokolvek???
Sme uuuuplne v prdeli....

@barka1
No kazda je*nuta cim menej kvalifikacie tym lepsie

kavasmliekom
Dnes o 20:22

Kto to je a čo šíri? Ja som nejak mimo. Nemám ani Instagram

anonym_00b440
Dnes o 20:28

Ja neviem, ale tuto osobu mam zaskatulkovanu ako osobu, ktora nie je uplne psychicky v poriadku, je labilna a nevyspytatelna... objavila dieru na trhu, tak teraz ju zrazu osvietilo a tvari sa seriozne? Kto moze brat vazne taketo osoby?

anonym_c49266
Dnes o 20:41

To čo táto žena šíri, ani nie sú že konšpirácie, to je čistá nenávisť... glorifikácia holokaustu, antisemitizmus, rasizmus,...