Niki Fridrich a jej vyjadrenia na sietiach
A kto to je? Ake má vzdelanie? Co má za sebou? Ako može vobec niekoho napadnout verit takejto osobe cokolvek???
Sme uuuuplne v prdeli....
som si pozrela tie jej verejne príspevky na IG a len tak pre zaujímavosť - kto sú tí čo sa snažia pretriediť ľudstvo? Akože rotschildovci? A v ktorých krajinách prebieha black-out od minulého roku?
Ľudia a hlavné mladí veria hocičomu. ja som o nej len počula a takej osobe by som nič neverila a ani ju nesledovala.
A kto to je? Ake má vzdelanie? Co má za sebou? Ako može vobec niekoho napadnout verit takejto osobe cokolvek???
Sme uuuuplne v prdeli....
@barka1
No kazda je*nuta cim menej kvalifikacie tym lepsie
Ja neviem, ale tuto osobu mam zaskatulkovanu ako osobu, ktora nie je uplne psychicky v poriadku, je labilna a nevyspytatelna... objavila dieru na trhu, tak teraz ju zrazu osvietilo a tvari sa seriozne? Kto moze brat vazne taketo osoby?
To čo táto žena šíri, ani nie sú že konšpirácie, to je čistá nenávisť... glorifikácia holokaustu, antisemitizmus, rasizmus,...

Nie, je to konšpirátorka respektíve osoba, bez chrbtovej kosti, ktorá zarába na strachu ľudí, ktorý im ona sama vytvorí. Koľko má predplatné na Hero? 6-10€? Čistý biznis.