icon

Oplatí sa objednať tovar z Temu?

julianka312
22. feb 2024

Baby už ste si objednali niečo z tohto e shopu? Ak áno oplatí sa? Ďakujem

janulik2008
22. feb 2024

Je to Čína takže ja osobne oblečenie tam nekupujem 😁 iba diamantové maľovanie 😁😁😁

kiwi3
22. feb 2024

tym, co tam otrocia, aby sme si my mohli kupit koniny za par centov sa to fakt neoplati. a nam, co si vdaka tomu davame ftalaty a inu nebezpecnu chemiu do tela, tiez urcite z dlhodobeho hladiska nie.

julianka312
autor
22. feb 2024

@janulik2008
@kiwi3 mne sa tam páčia len veľmi kabelky, akurát mi to naskočilo tak som chcela vedieť, aký obchod to je

bessie12
22. feb 2024

@julianka312 objednala som uz vela krat a zatial som spokojna so vsetkym. Nakupujem tam aj oblecenie. Tak isto aj z Ali ci Shein.

annanoriska
23. feb 2024

Ja som odtiaľ pár krát nakupovala a niečo prišlo celkom dobré a ak kvalitné a niečo uplně šmejdové🙂))) Oblečenie som ale ešte neskúšala.

dharmasanata
23. feb 2024

Natália Pazicka ma video na FB pozri si

nivea777
23. feb 2024

Objednávam aj shein aj temu. Veľa vecí,ktoré tam sú, som videla na slovenských eshopoch za drahšie a teda o dosť

zabina27
23. feb 2024

parkrat som objednala, nieco super, nieco hovadiny

letmebe8
3. apr 2024

@kiwi3 a vieš o tom že aj injekčné striekačky a iné zdravotnícke pomôcky, kt sa bežne používajú obsahujú ftaláty?

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená
liusa82
8. apr 2024

Sesternica chce odtial objednať nejaký nafukovací bazén pre krsňa.. ževraj majú dobré ceny.Ale pochybujem že by prišla nejaká extra kvalita.Tak ak má niekto odtial takýto bazén, dajde echo🙂

zabina27
8. apr 2024

@liusa82 inak nafukovaci bazen mas hop alebo trop aj ked kupis v obchode, kolkokrat sa nam stalo, ze sme nove veci (bazenik, nafukovacka) nafukali a muselo to byť kdesi prepichnute, lebo to hned fucalo. ak tam stoji par eur, urcite by som to riskla

marshmellka0
Odpoveď bola odstránená