Prečo niektorí užívatelia navrhujú odísť, ale zostávajú?
Ešte poprosím vysvetliť jeden fenomén:
Prečo konkrétke sú tu užívatelia, ktorí často opakujú: Odíď, vypni PC, rob niečo lepšie - ale pritom sami neustále píšu ďalšie a ďalšie veci a neodchádzajú?
Je to naozaj zaslepenosť - títo ľudia nevidia, že sú tu sami aj dlhšie alebo častejšie ako ten, komu prikazujú "isť robiť niečo lepšie"? Alebo to vedia, ale je to také pokrytectvo, hanbia sa,
že nevedia
z tejto stránky odísť a ísť sa venovať iným veciam, tak to zufalo prikazujú ostatným, lebo najradšej by to prikázali sami sebe, ale nejde to?
Niekedy sú to konkrétne nicky - vidno ich to každučký deň a predsa poučujú druhého, aby vraj tu "toľko času" netrávil. Inokedy sú to anonymy, ktoré síce prikážu človeku odísť, hoci neporušuje žiadne pravidlá a neubližuje, nenadáva nikomu, nevysmieva sa....
Ale potom paradoxne sami ostanú dlhé hodiny stále tu, a pokračujú a pokračujú.
Fascinuje ma tento fenomén, je to zaujímavé, ale aj frustrujúce, hlavne keď vidno nejakú osobu, ktorá tu dlhý čas píše len nepekne, útočne, negatívne, kruto,
ale pritom paradoxne káže druhému odísť.
Je na to nejaké vysvetlenie?
Myslím si, že pod tou vetou "vypni to a choď robiť niečo lepšie" nie je taká hlboká úvaha akú si z toho spravila ty. Proste to napíšu lebo je to používaná fráza, resp. sa nad tým nezamýšľajú. Alebo inak - nehľadaj hĺbku tam kde vlastne nie je 🙂 Ako jasné, za všetkým je vždy skrytý podvedomý mechanizmus, ale fakt nečakaj, že niekto keď píše takú vetu ide do úvahy akú si tu predostrela ty 🙂
@anonym_autor zaregistrovala som nizsie tvoju diskusiu, kde ti pisali, ze mas odist a pisali ti to preto, lebo si napisala, ze sa ti tu nepaci, tak logicka rada je, ze ked sa niekomu niekde nepaci moze odist.
tak mas takych ludi co radi diriguju ostatnych aj v beznom zivote
Veď keď sa ti niečo nepáči,tak odíď. Snáď nečakaš,že ťa bude niekto prehovárať.
Rady znepríjemňujú lebo vedia, že môžu
Mne sa to tiež moc nepáči, že robia dusno a pritom to nieje ani k téme
Ale čo už,aj na také svieti slnko a asi by malo viac, aby neboli nevrle🙂
Ja obcas napisem nieco v style "vypni uz internet" a presne osobam ako ty 😀 strasne prezivas nazory, diskusie cudzich ludi, zi svoj realny zivot a nemusis filozofovat, preco to a ono🤷♀️
velmi tazka uvaha na vecer. Ty musis mat vela energie. a Zbytocne riesis. Vazne nemas v zivote nieco dolezitejsie na zamyslenie sa? alebo si len Troll co vyri hladiny
Pretoze to ten clovek ocividne velmi potrebuje. Aby siel z diskusie prec a dal si odstup.
@anonym_autor namiesto založenia ďalšej debaty o ničom naozaj choď robiť niečo užitočnejšie
Áno...toto je presne ten typ príspevku...vypni internety a choď radšej spať 🥴.
Jožka, v tvojom prípade, pre tvoje vlastné dobro by bolo fajn, ak by si si oddýchla od netu a virtuálneho sveta.
Áno...toto je presne ten typ príspevku...vypni internety a choď radšej spať 🥴.
@anonym_6b8773 Čo sú to "internety" ??? Pokiaľ viem, tak existuje len jeden INTERNET.
Keď sa tu niekto nad niečím pohoršuje a rozčuluje, tiež niekedy pripomeniem a myslím to v dobrom, že úplne to tu stačí vypnúť a ísť robiť niečo iné... mňa to tu nehnevá, nezhoršuje náladu, nie som tu z toho frustrovaná, tak nemám prečo odchádzať

žiadne nicky tu už nevidíš .
90 perc. píše ako anonym.