icon

Správanie žien na Modrom koníku

18. feb 2026

Arogantné ženy na MK

Ktoré ženy alebo chlapi na MK sa vám najviac zdajú protivné? Alebo ktoré často úrážajú ostatné ženy v diskusiách? Ktoré profily sú na vás až moc ? Kludne anonymne .

anonym_3121a4
18. feb 2026

Ktoré? Na čo sú mená,ked aj s nickom aj bez su také
Či tebe ide len konkretne o mená?

anonym_d6da04
18. feb 2026

@anonym_autor väčšinou si najviac dovoľujú anonymovia. Ale je tu aj pár ženských ktoré potrebujú prispieť všade, no nedajú tomu žiadnu pridanú hodnotu.

anonym_d433c4
18. feb 2026

Každý má iné vnímanie arogantnosti.
Co je pre jedného arogantné, druhý to môže vnímať ze je úprimná autorka. Neskatulkuj.

cyberk
18. feb 2026

dalsia ufnukana, ktorej niekto ublizil, tak musi zakladat diskusie na rozprudenie vasni? ak ta dokaze urazit clovek po internete tak si ten net vypni a bez zit realny zivot.

traktor
18. feb 2026

@anonym_autor ja len.. Táto téma na čo? Písať tu kto je arogantný, koho správanie sa mi nepáči.. A stanem sa tak isto arogantným a urážajúcim človekom.. A ešte sa skryjem za anonym.. Radšej si prejdi témy, kde je slušná diskusia, ktorá ťa nezaujme len človekom, ale aj témou 🙂

anonym_367a50
18. feb 2026

to máme hľadať číslo anonyma ? Nick veľa nepovie ,ale anonym číslo už vonkoncom nič.

anonym_4077f9
18. feb 2026

Táto téma sa tu pravidelne opakuje a nerozumiem vôbec načo to má byť dobré... ak ťa niekto štve, povedz to rovno a najlepšie choď do diskusie tam, kde s ním nesúhlasíš, nečakaj, či ho/ju tu niekto označí, aby si sa ty cítila lepšie... a áno, sú tu ľudia, ktorí mi názormi úplne nesedia, ale nevidím význam v tom ich označovať

cimage
18. feb 2026

Vacsina zien pise anonymne, tak je tazko nieco hodnotit. Ked je clovek v anonymite, tak si dovoluje viac.

anonym_f866b1
18. feb 2026

Tak daj prva, ktore vadia tebe, ja sa potom pridam.

anonym_bb1a6e
18. feb 2026

Tak na ne nereaguj. Najviac co naserie debila je, ze mu nikto nevenuje pozornost.

biba_18
18. feb 2026

@anonym_f866b1 nech nepíše ako anonym - možno tiež bude medzi nimi 😉

anonym_3121a4
18. feb 2026

A hej som presne za to, že keď máš niečo,,proti,, tak prejav svoj názor priamo
Lebo aj keby sa vytvoril zoznam mien ktoré sa opakujú,tak čo?niekto si rozumie, niekto nie
Preto je to verejne forum a pokiaľ je to v rámci pravidiel...a ja píšem leeeen pod anonymom
A tie ktoré ma arogantne ohejtovali ,v inej diskusii chválili
No je to súčasť, že sme rôzne a bavíme sa každý s každým ale nemusíme a nikto nás nenúti 🙂

anonym_4b6a67
18. feb 2026
@biba_18

@anonym_f866b1 nech nepíše ako anonym - možno tiež bude medzi nimi 😉

@biba_18 Napis ty ako "neanonym". Ked tu zase mudrujes.
Som vedela, ze do 30min tu budes. Cakam na este zopar znamych nickov. 🙂

A potom prave vy tuto temu nahlasite a vymaze sa.

anonym_07d28c
18. feb 2026

@anonym_autor môžeš začať a začni písať , kto tebe vadí ? Čakám.

biba_18
18. feb 2026

@anonym_4b6a67 nikdy nepíšem ako anonym, vždy píšem ako biba - a práve preto si ma tu čakala ... ak by som písala ako anonym, nemôžeš rypnúť 😂

biba_18
18. feb 2026

@anonym_4b6a67 a že niečo nahlasujem, prosímťa 😂 zjavne to neprežívam ako ty, zapodievať sa takými blbinami ako nahlasovanie témy, lebo ma nejaký hrdinský anonym zhejtí ... 😒 😀

autor
18. feb 2026
@anonym_f866b1

Tak daj prva, ktore vadia tebe, ja sa potom pridam.

@anonym_f866b1 napríklad Biba, minenkaa, občas janinah. Ides ty

anonym_f866b1
18. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f866b1 napríklad Biba, minenkaa, občas janinah. Ides ty

@anonym_autor a typreco pises ako anonym?