icon

Stránka Spoveď jednoduchej ženy

28. feb 2026

Nechcem jej to písať priamo do komentára, ale mám pocit taky iba ja alebo je to naozaj tak?
Hovorím o žene ktorá vlastní túto stránku, sledujem ju už veľmi dlho ale z každého jedného príspevku co pridá úplne cítim a vidím ze ta žena je totálne psychicky mimo, úplne inak zmysla a aj všetko proste. Ja myslím ze by mala byť zbavená svojpravnosti lebo nám strach o jej deti. Úplne je vidieť ze je hlava nepracuje, v každom jej príspevku viac a viac. Co si o tom myslite vy?

o__o
28. feb 2026

Nemam sajnu o kom pises

viestta
28. feb 2026
@o__o

Nemam sajnu o kom pises

@o__o ani ja

autor
28. feb 2026

Na fb stránka Spoveď jednoduchej ženy sa vola 🙂

anonym_a7835f
28. feb 2026
@anonym_autor

Na fb stránka Spoveď jednoduchej ženy sa vola 🙂

@anonym_autor si tu prišla robiť reklamu tejto FB stránke? Absolútne som o nej nepočula ani nemám potrebu.

sisa_s
28. feb 2026

Netusim, kto to je, nesledujem osoby, ktore mi nemaju co dat do zivota/riesia ine veci, ake ma zaujimaju..., nahodne som otvorila jeden jej prispevok a vyzera, ze bola hospitalizovana na psychiatrii, mozno ma skupinu ako svoj dennicek a pomaha jej to..

autor
28. feb 2026
@sisa_s

Netusim, kto to je, nesledujem osoby, ktore mi nemaju co dat do zivota/riesia ine veci, ake ma zaujimaju..., nahodne som otvorila jeden jej prispevok a vyzera, ze bola hospitalizovana na psychiatrii, mozno ma skupinu ako svoj dennicek a pomaha jej to..

@sisa_s áno bola niekoľko krát

autor
28. feb 2026
@anonym_a7835f

@anonym_autor si tu prišla robiť reklamu tejto FB stránke? Absolútne som o nej nepočula ani nemám potrebu.

@anonym_a7835f nie, chcem sa o tom porozprávať s tými ktoré sledujú jej profil 🙂 mňa co.na koníkov nezaujme alebo nechápem tomu tak to nekomentujem🙂

sisa_s
28. feb 2026

Ked mala/ma laktacnu psychozu, urcite jej pribuzni riesia a vidia, ci je sposobila starat sa o deti 🙂 ale nepoznam ju, iba som si presla par prispevkov

anonym_a7835f
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_a7835f nie, chcem sa o tom porozprávať s tými ktoré sledujú jej profil 🙂 mňa co.na koníkov nezaujme alebo nechápem tomu tak to nekomentujem🙂

@anonym_autor Psychiatrická diagnóza je rovnaká medicínska diagnóza ako každá iná. Sama o sebe nie je dôvodom na zbavenie alebo obmedzenie svojprávnosti. Nerozumiem, ako môžeš povedať, že má byť zbavená svojprávnosti. Ad 1) Nie je to niečo, čo sa dá len tak zrealizovať. O obmedzení rozhoduje výlučne súd na základe znaleckého posudku, po dôkladnom dokazovaní. Ad 2) Obmedzenie prichádza do úvahy len vtedy, ak človek pre duševnú poruchu nie je schopný robiť konkrétne právne úkony a hrozí mu vážna ujma. Vždy sa posudzuje individuálne a v čo najmenšom nevyhnutnom rozsahu. Diagnóza sama o sebe na to nestačí.

minenkaa
28. feb 2026

@anonym_autor deti nemajú otca,čo tak nechať to na nom ,riesit ich zivot

januska12323
28. feb 2026

Sama píšeš, že bola hospitalizovaná tak hádam vedia či je schopná starať sa o deti.

13uzivatelka11
28. feb 2026

Prečo ju sleduješ keď máš potom potrebu ju tu ohovárat? Veď aj verejne píše že má problémy.

autor
28. feb 2026
@13uzivatelka11

Prečo ju sleduješ keď máš potom potrebu ju tu ohovárat? Veď aj verejne píše že má problémy.

@13uzivatelka11 áno ale veľa ľudí jej do komentárov píše ze to krásne napísala a tak. Ale toto nieje riešenie jej problém, hocikedy zvykne pridávať videa polonaha a tak

minenkaa
28. feb 2026
@anonym_autor

@13uzivatelka11 áno ale veľa ľudí jej do komentárov píše ze to krásne napísala a tak. Ale toto nieje riešenie jej problém, hocikedy zvykne pridávať videa polonaha a tak

@anonym_autor nie je nikde polonahá

minenkaa
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čo ti na nej vadí ,veď tam nič strasne nepridáva

13uzivatelka11
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ešte raz sa ťa pýtam, prečo ju sleduješ? A nikde nepísala, že svoje problémy nerieši, tak prečo by to nemohla zdieľať aj na internete a možno pomôcť a povzbudiť iných ľudí, čo majú podobné problémy a motivovať ich riešiť? Že nie su jediní čo majú takéto problémy a ukázať, že sa to dá?

anonym_02e572
28. feb 2026

@anonym_autor tak čomu nechápeš? Spoveď JEDNODUCHEJ ženy. Tak je asi jednoduchá.

autor
1. mar 2026
@minenkaa

@anonym_autor nie je nikde polonahá

@minenkaa no lebo tieto príspevky vždy po čase stiahne

billy_jean
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor máš málo svojich problémov? Prečo sa montuješ do života iných ľudí? Ak ťa irituje, preskoč jej profil. Ži svoj život a neohováraj.

minenkaa
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veď si ju zablokuj

anonym_2fe0aa
2. mar 2026

Ja ju poznám používa to ako svoj dennicek a myslím ze ženám ktoré sú prechádzajú tým istým to pomáha.. Ak sa ti niečo nepáči zablokuj 😝