icon

Sú témy na Modrom koníku vymyslené alebo pravdivé?

Dnes o 18:01

Človek tu občas príde a prečíta si všeličo. Myslíte, že to naozaj píšu ľudia ,ktorým sa to stalo, alebo je to vymyslené, či prikrašlene?

anonym_dbdb1d
Dnes o 18:03

50/50

anonym_65d7a9
Dnes o 18:04

@anonym_autor väčšinou vymyslené

thirstymonk
Dnes o 18:04

@anonym_autor Toto konkrétne je vymyslené :D

anonym_3eeeca
Dnes o 18:05

Začína tu byť stále viac vymyslených a hlavne vo najviac odveci, aby bola debata vášnivejšia. Nie že by to tu malo nejakú úroveň aj predtým ale teraz to ide už úplne dole.
A stavím sa že aj autorka témy tu trolluje vo veľkom.

autor
Dnes o 18:05
@thirstymonk

@anonym_autor Toto konkrétne je vymyslené :D

@thirstymonk to bola len otázka, žiaden príbeh zo života

anonym_a80ce7
Dnes o 18:06

Určite aj aj a nie len témy, ale aj odpovede

anonym_aab792
Dnes o 18:07

@anonym_autor no, dufam, ze niektore su radsej vymyslene a ludia nie su taki blbi... ale tak potom mi padne zrak k parlamentu a vladnej zostave a len si povzdychnem 🙂 🙂

anonym_d08152
Dnes o 18:07

@anonym_autor posledne mesiace mam pocit ze 2/3 su vymyslene.

anonym_56ab6e
Dnes o 18:09

Ja som tu parkart pridala temu, kde mi bolo vynadane, ze je to urcite vymyslene.. pritom nebolo.. takze neviem sa k tomu vyjadrit vobec. 😀

anonym_89a61c
Dnes o 18:10

Niektoré nájdeš aj na iných portáloch, myslím si, že väčšina vymyslené

anonym_79613a
Dnes o 18:11

Čo témy, ale čo vymyslené dlhoročné profily s fotkou, ktoré sú boti pomocou AI 😁

mozembytktokolvek
Dnes o 18:18

Je to tu ako keby zamestnali Tosma3 a jeho sefom je AI

anonym_f87e0b
Dnes o 18:33

Môžem povedať, že témy sa nevymýšľajú na MK, ani AI.

martinkatinka
Dnes o 18:41

Ja som si myslela, teda tajne dufala, ze ludia nie su az taki sprosti, aby sa dostavali do takych bizardnych situacii.
ALE bohuzial, su....
Ale cast je aj vymyslena...

miadi
Dnes o 18:58

Beriem tu moznost ze vsetko moze byt vymyslene. Pred 11r som sa v skupine junoviek tesila ze v 23tt uz dokaze babo prezit ak by sa predcasne narodilo -Lebo tam bolo kopec ustrachanych prvy x teho co sa bali dat si sprchu aj prdnut sa Bali ci to neublizi babatku ( nie vsetky no niektore ) a hnet o par dni sa tam profil ktory som registrovala ako aktivny .. ozvala sa ze predcasne porodila v 23tt ale vsetko ok babo zdrave . Este aj fotky dala co baby spoznali ze niekomu ukradla . Cize ta osoba asi ani tehotna nikdy nebola … dalsia bola po porode ze po par mesiacoch dala vylev ze vobec neciti lasku k dietatu ze si nevie vytvorit vztah . Na co dostala velku podporu obdiv a kopec milych slov 🥺 a potom dosla drama ze iny nick jej nadaval a šikanovala ju vraj zavist ze Isla s babom do shopping mall . Admin zistil ze to bola ta ista adresa mala dva Nicky 🙈😂 sama seba “ sikanovala “ dalej tu bola daka co vyzbierala niekolko tisic € aby jej “ chore “ dieta mohlo ist na liecenie ( ktore bezne hradi zdravotna poistovna ) bola to podvodnicka ani deti nemala .. Ale su tu ai skutocne pribehy osobne poznam 3 a vsetko pisali pravdivo .Boli to dost zavažne temy.

anonym_50049e
Dnes o 19:01

@anonym_autor pár ľudí sa sem chodí baviť vymýšľaním bizarných tém, aby dvihli žlč ženám s nudným životom. Pomáhajú tým ich rodinám, aby si dotyčné svoju frustráciu vybili na MK, nie na manželovi a deťoch 😍

anonym_5d9895
Dnes o 19:14

ci su temy vymyslene alebo nie ti moze byt u pr_ele. Ak niekto nieconapise to nepise preto aby mu tam niekto pisal ty si trol a podobne hluposti ale chce reakcie ludi ktori reagovat chcu. Casto aj tie uchylacky ktore proste reagovat musia lebo ich uchylkou je citit sa mudro a ocenovana. V jednoduchosi. clovek napise iba to co chce a ako to chce. nik nekaze tebe reagovat.Teda ak ti to nevravi nejaky druhy hlas v hlave.