Zámena tovaru BestSecret: Ako riešiť chybnú objednávku?
Ahojte stalo sa Vám že prišlo niečo iné ako ste si objednali? Ako ste to riešili? Ďakujem.
@nanynou rozmýšľala som dlhšie ze objednam odtiaľ niečo, no toto ako čítam komentare má trochu odradilo. To funguje u nich bežne že pošlú niečo iné?
@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.
@gabika0825 mne sa to este nestalo a kupujem tam roky, aspon 20 objednavok som uz musela mat. Teda, raz mi 1 tricko poslali 2x :D. Ale to nepovazujem za chybu 🙂
Kazdopadne takto to funguje pri kazdom velkom eshope, ze skor vratia peniaze, ako vymenia, kedze pri outletoch je dost mozne, ze nebude sediet velkost.
@belle_vie ahoj, nemáš náhodou pozvánku?

@nanynou vratis, ako dovod vratenia uvedies zamena tovaru. Ak sa da, kupis tovar zas ( nemusia ho mat na sklade).
Ked si rozkliknes svoj profil, mas tam moznost my orders- tam si zaskrtas, co chces vratit, system ti vygeneruje stitok na balik. Odovzdas ho na poste, postovne je na nich.