icon

Cena sa v košíku a pri platbe líši?

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

Nekupovali ste v poslednej dobe na aboutyou? Maju teraz zlavy, v nakupnom kosiku mam 2 kusy ktore maju sumarnu cenu cca 40€, no ked sa prekliknem na dalsi krok ku platbe, zrazu su obe veci drahsie a vysledna suma je cez 50€ (postovne je nula), neviete, cim to je?

hipuska
8. feb 2024

@vanilkovazmrzka netreba tam.zadat.nejaky kód?

vanilkovazmrzka
autor
8. feb 2024

@hipuska netreba, v appke tu cenu zobrazuje zlavnenu aj bez kodu, a pise tam ze zlavove kody su pocas tej akcie aj tak deaktivovane 🤷‍♀️

lusanko
9. feb 2024

@vanilkovazmrzka ja som včera objednávala, cenu v košíku som nemala navýšenú (neviem, prečo ti to tak ukazuje) a ešte som dala kod 20VALERIA a nákup mám ešte s 20 %zľavou. Vyskúšaj.

vanilkovazmrzka
autor
9. feb 2024

@lusanko fakt, v appke mi to vobec neslo. Aj som vsetko vymazala z kosika, nanovo nahodila, vzdy mi to v kroku platby ako keby zrusilo tie zlavy a dalo povodne ceny 😅 ale potom na pocitaci mi to preslo normalne so zlavnenymi cenami. Takze vsetko sice tlacia do appky, ale maju ju pekne rozbitu…

kiwi3
9. feb 2024

@vanilkovazmrzka to mne sa raz na inom eshope stalo, že mi odišlo viac ako som mala platiť. Neuznal ani PayPal, pritom aj z karty mi to išlo ako dve platby. Jedna, bola avizovana suma a druhá to navýšenie. Tu ti to aspoň ukázalo vopred.

vanilkovazmrzka
autor
9. feb 2024

@kiwi3 no kebyze klikam rychlejsie tak si to ani nevsimnem. Tvoj pripad je zvlastny, ak si mala v eshope cenu objednavky a tu aj vo fakture, tak ako ti mohli stiahnut viac, resp nevratit rozdiel? 😯 ibaze by to bolo temu, tam je to biznis model 🙂

kiwi3
9. feb 2024

@vanilkovazmrzka pri platení som mala inú sumu, faktúra už potom dosla na tu vyššiu. Akoze mozno presne v tom momente zdvihli ceny, netusim. Bola to stylevana - čínsky obchod, co predáva korejsku kozmetiku