Airydress - skúsenosti

24. feb 2021

Dievcata, mate prosim skusenosti so strankou www.airydress.com ?
Vcera som na nu klikla, ked mi vyskocila nejaka reklama, a dost sa mi paci to oblecko (saty, topy, ...).
Ak niekto odtial objednavate, viete mi dat par praktickych info? Konkretne ma zaujima:
Aka je kvalita oblecenia? Ako sedia velkosti/cislovanie (ci standardne sedia alebo treba objednavat mensie ci vacsie nez clovek bezne nosi)? Ako je to s vratenim tovaru z dovodu, ze oblecenie nesadne ci nepaci sa? Vratia bez problemov peniaze naspat (nie vymenit za iny tovar) alebo robia obstrukcie?
Dakujem pekne.

rosannar
24. feb 2021

kolegyna objednávala odtial, po prve: mala poštovne okolo 10 eur, po druhe: kvalita horšia ako od čínana, všetko bola taka umelina leskla a po tretie: objednávala velkost M a bolo to minimálne L-XL

evamea
24. feb 2021

Nepoznám tu stránku, ale hneď ako som si ju prezrela som videla, že tie veci sú z aliexpressu. Dokonca aj fotky si "požičali". 😅

evamea
24. feb 2021

Ak sa ti tam niečo zapáči, v Ali si podľa foto vyhľadaj ten istý produkt, len výrazne lacnejšie. Cez túto stránku by som neobjednávala.

ninusa221
24. feb 2021

Čisty aliexpress

autor
24. feb 2021

Dakujem vam! Z Aliexpresu som nikdy nic neobjednavala, vlastne som na nom ani nikdy nebola, cize v tomto sa nevyznam. Ale teda je to jasne, necham to tak. Ono ceny na tej Airydress stranke su v pripade vysokych zliav (a je ich tamdost) veeeelmi priaznive. :D Cize aj to ma dost lakalo.

autor
24. feb 2021

@rosannar "paráda"... To by človek akurát všetko vracal.. Ďakujem za skúsenosť, že si napísala.

rikarika
24. feb 2021

Urcite NEOBJEDNAVAJ. Ja som objednala asi pred 2 rokmi, sportove saty za 12 eur ale postovne bolo 10 eur. Dosla mi umela, skareda, krivo usita handra a aj velkost bola uplne ina. Vratit sa prakticky neoplati, lebo vratit bolo treba do belgicka.....cele zle.

helenadrozdikova
28. apr 2021

Ja som si tiež objednala a keďže mi tovar nevyhovoval, chcela som ho vrátit. Cez e-mailovú komunikáciu (adresa bola v balíku s dodaným tovarom(som požiadala o vrátenie tovaru so žiadosťou o udanie adresy na ktorú môžem tovar vrátiť. Ich odpoveď bola že si nemám robiť starosti s vrátením tovaru, aby som nemusela platiť poštovné a tovar že si môžem nechať a pošlú mi peniaze spätne na účet, čo sa aj stalo v plnej výške. 😉

mumboo
2. jún 2021

ahojte mamičky. Ja som si tiež teraz objednala šaty na leto z tejto stránky. Kvalita otrasná...čistá umelina. Vobec neboli také pekné ako na obrázku. Aj velkost som si objednala XS ale vobec to nesedí. Sú velké. Tiež som požiadala o vrátenie penazí a že si tovar možem nechať. (keby sa s tými šatami aspon dali okna umyť 🙂) tak ich vyuzijem, ale asi ich len hodim do koša a hotovo) Tak som zvedavá či mi peniaze vrátia.