Aké sú skúsenosti s nákupom kuchynského náčinia na Westwing?
Aké máte skúsenosti so stránkou westwing? Konkrétne kuchynské náčinie. Kvalita bola vyhovujúca? Ďakujem
Ženy a tie čo objednávate to kedy obzeráte? Lebo som si všimla že nahodi sa novy club sale a kopa veci je už rezervovaných alebo vypredaných
@fialka255 westwing predava ako bonami rozne znacky nabytku/doplnkov atd., takze tazko ti odpovedat na tvoju otazku ake kvalitne/nekvalitne je kuchynske nacinie. Ja mam odtial napriklad staub hrnce 🤷🏼♀️ tam sa o kvalite netreba ani diskutovat.
Majú veľmi pekne obrázky, aj naaranžované, z jednotlivých kúskov v skutočnosti a bez kontextu, ako to majú oni na obrázku môže byť človek sklamaný...veľa vecí majú takých, ktoré som videla v poľskej ponuke, ale u westwingu su ceny vysoké...ak som niekedy niečo
velmi chcela, objednala som to pre obchod, alebo aj pre seba, ak som to bola ochotna zaplatiť...bol to len ojedinelý vyber, ale pekné veci... takže asi tak
Mám velmi špatnou zkušenost. Sada talířů dorazila špatně zabalená, několik rozbitých. Zásilku jsem vrátila a ani po měsíci nemám zpátky peníze.

@fialka255 ja nemam kuchynske nacinie sice, ale kupovala som interierove lampy a kvalita vybornaz taky design som nikde inde nezohnala 🙂
Mali aj zle recenzie ale skoro vsetko sa tykalo iba nabytku, preto som to riskla a oplatilo sa