Aké sú vaše skúsenosti so stornovaním zľavových voucherov?
Kupila som si pred mesiacom voucher na jednu proceduru. Je s nimi tazka komunikaxia,az ma to znechutilo na proceduru ist. Ked sa obratim na zakaznicku podporu stornuju mi to? Daju mi za to body ci poslu spat peniaze? Vdaka
@micusa2222 ja som teraz stornovala voucher (na požiadanie ambulancie, lebo sa sťahujú) a iba mi zo zlavomatu oznámili, že mi pripíšu kredity na konto.
So stornom skúsenosť nemám ale zákaznícka podpora zlavomat 10/10. Boli sme na pobyte, ktorý skončil úplnou katastrofou. Integrované úplne niečo iné. Najprv sme sa ťahali s hotelom a nepochodili sme (aj napriek tomu, že som skončila v nemocnici s urgentnou dermatitidou). Zo Zlavomatu vyriešené asi za 3 dni vrátili nám peniaze.
Ja ked som vracala otvorene vstupenky do akvaparku, tak mi sumu vratili v kreditoch. Neviem ako to maju ak chceš vratit nakup do 14dni, myslim ze by si mala dostat peniaze. Ja som tie listky stornovala asi 3mesiace po kupe, chceli sme vyuzit tesne pred koncom platnosti a ako naschval som ochorela, takze som bola vlastne super šťastná ze mi to poriesili aspon tymi kreditmi.

veľmi dobrá, napíšeš, aký máš problém a peniaze ti prídu do 5-7 dní...len sa ponáhľaj, je tam tiež určitý termín, dokedy môžeš žiadať peniaze späť..