icon

Ako by vyzeral Modrý koník bez používateliek, ktoré v diskusiách denne negujú?

21. nov 2025

Ako by podľa vás vyzeral Modrý koník bez tých používateľiek, ktoré v diskusiách denne negujú ostatných, útočia, urážajú a reagujú len preto, aby zanechali nejakú digitálnu stopu? Koľkým ženám by sa dostalo skutočných a hodnotných odpovedí na ich otázky, keby reagovali len tie, ktorých sa téma naozaj týka alebo ju prežili?
Často ma zaujme nejaká téma, ale pri čítaní sa ani nedostanem na druhú stranu, pretože ma odradia negatívne a zraňujúce komentáre, ktoré tam niektoré píšu. Myslím si, že bez toho by to bolo oveľa lepšie.
Viem, že tento príspevok asi nič nezmení, je to jednoducho v ľuďoch. Je to ako presviedčať alkoholika nad fľašou rumu, že jeho správanie ubližuje okoliu. Ale zaujíma ma váš názor: ako by podľa vás vyzeral Modrý koník, keby na otázky odpovedali iba tie ženy, ktoré téme naozaj rozumejú alebo ju osobne zažili?

mizoko
21. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 si vaze na smiech. My sme tu cela praca bab asi 20 je na koniku, plus x kamaratok z okolia. Ty anonymka co neznasa anonymov.

@anonym_autor až ty tu nebudeš bude hneď lepšie na MK ☺️ v tvojom príspevku si presne opísala seba. A pre istotu ako úplny anonym aby sme si nespojil tvoj nick s tvojou tupotou 😅

mizoko
Odpoveď bola odstránená
aurora33
21. nov 2025

@anonym_autor omg ďalšia plačka 😒

biba_18
21. nov 2025

@mizoko myslím že sa nás snaží vyprovokovať - ale u mňa to sa nestane, mňa fakt takéto nevie vytočiť 🤷‍♀️
ak by nebola anonym, v budúcnosti by som s ňou čas nestrácala - takto má ešte šancu že s nami popíše ☺️

mizoko
21. nov 2025
@biba_18

@mizoko myslím že sa nás snaží vyprovokovať - ale u mňa to sa nestane, mňa fakt takéto nevie vytočiť 🤷‍♀️
ak by nebola anonym, v budúcnosti by som s ňou čas nestrácala - takto má ešte šancu že s nami popíše ☺️

@biba_18 veď jasne 😁 asi sa v práci nudí. Zaujímalo by ma,čo by na to povedal jej zamestnávateľ 😌

maja22
21. nov 2025
@anonym_ae8c21

vyzeral by tak ako v jeho pociatkoch...ked tu bola priam rodinna atmosfera

@anonym_ae8c21 Ja som tu od roku 2007, teda 18 rokov a zhejtovali ma tu vtedy celkom dosť. Ale našla som tu aj vďaka tomu spriaznené duše a som za ne Bohu vďačná. 🙂

anonym_50b213
21. nov 2025

zliezli sa ti tu všetky do bodky a urobia z teba najväčšiu chuderu

anonym_cebbbc
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 vratane teba

anonym_ae8c21
21. nov 2025
@maja22

@anonym_ae8c21 Ja som tu od roku 2007, teda 18 rokov a zhejtovali ma tu vtedy celkom dosť. Ale našla som tu aj vďaka tomu spriaznené duše a som za ne Bohu vďačná. 🙂

@maja22 ja tiez od 2007 ale vtedy som tu skusenost nemala (netrvdim ze ina tu skusenost mat nemohla)...nasla som si tu vela kamaratiek aj do realneho zivota, s ktorými som v kontakte doteraz

mizoko
21. nov 2025
@biba_18

@biba_18 a už ma aj nahlásila 🤣🤣🤣🤣 síce netuším čo nevhodné som napísala ale ok. Bolo tam že sa o ňu muž doma nezaujíma a preto to rieši tu 😁 tak asi som sa trafila keď ju to urazilo 😌

anonym_db52e7
21. nov 2025
@anonym_autor

@biba_18 mozes nam prosim pripomenut tvoje cele meno, adresu a telefonne cislo? dakujeme, uz sme ju asi zabudli.

@anonym_autor och ty hviezda, práve si sa ukázala. Kebyže každá jedna píše pod anonymom,ani len netušiš o koho ide a presne to dáva tebe a tebe podobným krídla. S anonymom sa hádať nebudeš,ale podľa nickov už viac-menej vieš o koho ide. Hádaj, ktorá som

pralinka25
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 netreba z nej robit vobec nic. autorka to bravurne zvladla sama. 😉

maca1984
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 nie nie.
Chuderu urobila zo seba ona.
Lebo na niečo poukazuje, a sama sa tak chová.

enmery
21. nov 2025
sticker
anonym_50b213
21. nov 2025
@pralinka25

@anonym_50b213 netreba z nej robit vobec nic. autorka to bravurne zvladla sama. 😉

@pralinka25 nevšimla som si, že by niekoho urážala na rozdiel od dotyčných čo sa tu zlietli
Že píše ako anonym?No tak píše, píšte aj vy tak
Niektoré si myslia že keď píšu pod svojím nickom že sú niečo viac alebo čo?
Ja tu vidím urážať len známe nicky, ktoré to majú asi ako šport.Uražaju len preto lebo niekto píše ako anonym .To je dôvod aby niekoho urážali?
Keď také vidím nahlasujem všetky a vždy sú zmazané, takže nech sa zamyslia najskôr samé nad sebou kým pustia niečo do éteru

pralinka25
21. nov 2025
@anonym_50b213

@pralinka25 nevšimla som si, že by niekoho urážala na rozdiel od dotyčných čo sa tu zlietli
Ja tu vidím urážať len známe nicky, ktoré to majú asi ako šport.Uražaju len preto lebo niekto píše ako anonym .To je dôvod aby niekoho urážali?
Keď také vidím nahlasujem všetky a vždy sú zmazané, takže nech sa zamyslia najskôr samé nad sebou kým pustia niečo do éteru

@anonym_50b213 tak si to precitaj znova este raz kludne aj 3x. vyslovene autorkine prispevky. to nad cim sa zavzdusnujes ty je len reakcia na jej arogantne prispevky. to za prve. a preco ako mame pisat pod anonymom. hanbis sa za svoje nazory? za svoje reakcie? ci preco vlastne anonym. ja si za svojimi slovami stojim. ved ked chces svetu nieco povedat preco sa za ten nazor hanbis? zastavas si autorku ktora sa sprava konkretne v tejto teme drzo ok. zastan sa. ale asi si o tom neni skalopevne presvedcena ked sa musis skryt. pre mna je nazor anonyma absolutne nulovy.

pralinka25
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 napriklad jej reakcie na bibu su odveci. citas asi len co sa ti paci alebo necitas s pochopenim. ci len si chces kopnut ci ako.

mizoko
Odpoveď bola odstránená
amdornik
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 nemyslíme si, že sme niečo viac. ale za svoje názory sa nehanbíme a nemáme problém "povedať" ich priamo, narovinu, tvárou v tvár, ako sa hovorí. a, mimochodom, aj ja mám za posledné dni žiaľ skúsenosť, že sa do mňa navážajú iba anonymy. pretože pod svojím nickom sa hrajú na chrumkavé, potom sa skryjú za AN a štekajú ako pouličné psy.
česť výnimkám...

viestta
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 ale my vsetky sa neskryvame za anonyma, ako ty. Neviem kto je vacsia chudera, ci ta co si stoji za svojim nazorom, alebo ta co sa zbabelo skryva pod anonymom (ano, viem, ze to MK umoznuje)

anonym_9beb38
21. nov 2025
@viestta

@anonym_50b213 ale my vsetky sa neskryvame za anonyma, ako ty. Neviem kto je vacsia chudera, ci ta co si stoji za svojim nazorom, alebo ta co sa zbabelo skryva pod anonymom (ano, viem, ze to MK umoznuje)

@viestta ty hrdinka, v témach píšeš pod svojim nickom a keď ťa niekto uprace, začneš "kopať " pod anonymom. Tvoj štýl sarkazmu sa dá ľahko rozpoznať.

viestta
21. nov 2025
@anonym_9beb38

@viestta ty hrdinka, v témach píšeš pod svojim nickom a keď ťa niekto uprace, začneš "kopať " pod anonymom. Tvoj štýl sarkazmu sa dá ľahko rozpoznať.

@anonym_9beb38 ja kopem pod anonymom? To podla seba sudis? Ja sa nemusim znizovat k takym infantilnostiam, ja si svoje napisem aj pod svojim nickom.

amdornik
21. nov 2025

ja by som celkom prijala a bolo by to asi zábavné čítanie, keby nám MK dal pred Vianocami tak na týždeň darček - odkrytie anonymov 😀 asi by sme boli veľmi veľmi mnohé prekvapené....

maca1984
21. nov 2025
@anonym_9beb38

@anonym_9beb38 prečo jej to nenapíšeš pod svojim nickom ? To naozaj tak ľahko vieš rozpoznať slová ľudí tu ?

mizoko
21. nov 2025
@anonym_9beb38

@anonym_9beb38 jasne 🤣🤣🤣 akú rozprávku tam máš ďalej? Viestta píše pod svojím nickom a za nič sa neskrýva ty hrdina xyzgdjfnfvscdh 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
21. nov 2025
@anonym_9beb38

@anonym_9beb38 to si fakt nemyslím. Ono je nas dosť veľa a vzdy existuje niekto podobný. Ci myslíš si že je až taká jedinecna?

mizoko
21. nov 2025
@amdornik

ja by som celkom prijala a bolo by to asi zábavné čítanie, keby nám MK dal pred Vianocami tak na týždeň darček - odkrytie anonymov 😀 asi by sme boli veľmi veľmi mnohé prekvapené....

@amdornik a možno nie 😌

mizoko
21. nov 2025
@maca1984

@anonym_9beb38 prečo jej to nenapíšeš pod svojim nickom ? To naozaj tak ľahko vieš rozpoznať slová ľudí tu ?

@maca1984 lebo je poserkana 😌

pralinka25
21. nov 2025
@amdornik

@amdornik presne toto. Len by asi museli vynechať tie príliš intímne témy. To by bolo asi nefer.

amdornik
21. nov 2025
@pralinka25

@amdornik presne toto. Len by asi museli vynechať tie príliš intímne témy. To by bolo asi nefer.

@pralinka25 áno, to súhlasím, pretože tam som v jednej či dvoch (slušne) prispela aj ja, iste, pod anonymom.... toto je jasné a pochopiteľné, že tieto témy nie. ale ten zvyšok... pokojne. keď ja napíšem možno tvrdo, ale slušne, bez vulgarizmov či oplzlostí svoj názor a vrhnú sa na mňa so sprostými komentármi, tak toto by bolo zábavné čítanie... a celkom by som to aj prijala.