icon

Ako by vyzeral Modrý koník bez používateliek, ktoré v diskusiách denne negujú?

21. nov 2025

Ako by podľa vás vyzeral Modrý koník bez tých používateľiek, ktoré v diskusiách denne negujú ostatných, útočia, urážajú a reagujú len preto, aby zanechali nejakú digitálnu stopu? Koľkým ženám by sa dostalo skutočných a hodnotných odpovedí na ich otázky, keby reagovali len tie, ktorých sa téma naozaj týka alebo ju prežili?
Často ma zaujme nejaká téma, ale pri čítaní sa ani nedostanem na druhú stranu, pretože ma odradia negatívne a zraňujúce komentáre, ktoré tam niektoré píšu. Myslím si, že bez toho by to bolo oveľa lepšie.
Viem, že tento príspevok asi nič nezmení, je to jednoducho v ľuďoch. Je to ako presviedčať alkoholika nad fľašou rumu, že jeho správanie ubližuje okoliu. Ale zaujíma ma váš názor: ako by podľa vás vyzeral Modrý koník, keby na otázky odpovedali iba tie ženy, ktoré téme naozaj rozumejú alebo ju osobne zažili?

viestta
21. nov 2025

Ja mam este jedno upozornenie pre anonymov. Dajte si sakra pozor co likujete, lebo v likoch sa vasa anonymita straca, tam je vas nick.

lenkasarka
21. nov 2025
@anonym_9beb38

@viestta ty hrdinka, v témach píšeš pod svojim nickom a keď ťa niekto uprace, začneš "kopať " pod anonymom. Tvoj štýl sarkazmu sa dá ľahko rozpoznať.

@anonym_9beb38 prečo toľko zloby? Viestta má dosť chochmesu a nemusí sa obhajovať pod anonymom.

mizoko
21. nov 2025
@lenkasarka

@anonym_9beb38 prečo toľko zloby? Viestta má dosť chochmesu a nemusí sa obhajovať pod anonymom.

@lenkasarka lebo doma sa jej nikto nevenuje a preto sa ventilu je tu. Ono je to fakt tak že keď doma nemáš pozornosť tak je človek popudlivy a vztahovacny a ventiluje sa na iných,vyrovnanejsich osobách. Buď si vynucuje ich pozornosť permanentným označovaním alebo hanlivým vyjadrovaním. Jedno aj druhé väčšinou vedie k tomu,že tu pozornosť získa.

minenkaa
21. nov 2025
@viestta

Ja mam este jedno upozornenie pre anonymov. Dajte si sakra pozor co likujete, lebo v likoch sa vasa anonymita straca, tam je vas nick.

@viestta ja som sa tak z chuti zasmiala ,koľko sánok teraz padlo a ostalo úsmevom zamrznutých ,prečo ty toto robis

viestta
21. nov 2025
@minenkaa

@viestta ja som sa tak z chuti zasmiala ,koľko sánok teraz padlo a ostalo úsmevom zamrznutých ,prečo ty toto robis

@minenkaa lebo som podla niektorych hnusna a zakerna, tak som to len tak z cistej pasie napisala aby som ich vystrasila

pralinka25
21. nov 2025
@viestta

@viestta to si nemala písať! 🤣

mizoko
21. nov 2025
@viestta

@minenkaa lebo som podla niektorych hnusna a zakerna, tak som to len tak z cistej pasie napisala aby som ich vystrasila

@viestta kto sa bol hneď pozrieť na like na somariny čo písala autorka témy? 😁

viestta
21. nov 2025
@mizoko

@viestta kto sa bol hneď pozrieť na like na somariny čo písala autorka témy? 😁

@mizoko ja, priznam sa na plnu hubu (a pod vlastnym nickom), ze pozrela som sa a ten zoznam ma neprekvapil

mizoko
21. nov 2025
@viestta

@mizoko ja, priznam sa na plnu hubu (a pod vlastnym nickom), ze pozrela som sa a ten zoznam ma neprekvapil

@viestta ani mňa 😌

anonym_50b213
21. nov 2025
@anonym_cebbbc

@anonym_50b213 vratane teba

@anonym_cebbbc ja ju neurážam na rozdiel od teba, či myslíš že keď vypneš nick si neviditeľná?😅si myslíš len ty

tinqua
21. nov 2025

Niektorí ľudia by mali dostať ban ešte skôr, než stihnú napísať názov témy.... celé toto je presne ten typ "obsahu", ktorý fóra zabíja. Nie názory žien...ale ľudia, ktorí sem prídu s vopred pripravenou náladou, koho budú označovať a moralizovať...len boh vie o čo jej vlastne ide

anonym_cebbbc
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_cebbbc ja ju neurážam na rozdiel od teba, či myslíš že keď vypneš nick si neviditeľná?😅si myslíš len ty

@anonym_50b213 a ty si myslis ze si neviditelna? Na co si ho potom vypinas?

letfenixa
21. nov 2025
@viestta

@viestta haha, to je super!

anonym_9beb38
Odpoveď bola odstránená
viestta
21. nov 2025
@anonym_9beb38
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_9beb38 dakujem za lichotku, potesilo v tento hnusny den 🙂

anonym_846d46
21. nov 2025

jaj

amdornik
21. nov 2025
@viestta

@viestta ja som si to tiež už veľakrát všimla 😀 ale radšej nekomentujem. pomyslím si o slabomyseľných svoje a idem ďalej...

mizoko
21. nov 2025
@anonym_50b213

@pralinka25 nevšimla som si, že by niekoho urážala na rozdiel od dotyčných čo sa tu zlietli
Že píše ako anonym?No tak píše, píšte aj vy tak
Niektoré si myslia že keď píšu pod svojím nickom že sú niečo viac alebo čo?
Ja tu vidím urážať len známe nicky, ktoré to majú asi ako šport.Uražaju len preto lebo niekto píše ako anonym .To je dôvod aby niekoho urážali?
Keď také vidím nahlasujem všetky a vždy sú zmazané, takže nech sa zamyslia najskôr samé nad sebou kým pustia niečo do éteru

@anonym_50b213 omg zaujímavé že moje úplne normálne odpovede admin zmaže ale vulgárne a agresívne komenty ktoré nahlásiť ja nie 😌 takže drahí admini vulgárnosť a agresivita vám nevadí ale normálne odpovede áno. Dobre vedieť. A tebe draha anonymka - si trapka ☺️

mizoko
21. nov 2025
@anonym_50b213

@pralinka25 nevšimla som si, že by niekoho urážala na rozdiel od dotyčných čo sa tu zlietli
Ja tu vidím urážať len známe nicky, ktoré to majú asi ako šport.Uražaju len preto lebo niekto píše ako anonym .To je dôvod aby niekoho urážali?
Keď také vidím nahlasujem všetky a vždy sú zmazané, takže nech sa zamyslia najskôr samé nad sebou kým pustia niečo do éteru

@anonym_50b213 nie si ty náhodou kamoška tej fanaticky čo sa tu odbavuje a čo jej stále prískocis na pomoc? 😌

mizoko
Odpoveď bola odstránená
mizoko
21. nov 2025
@anonym_50b213

@anonym_50b213 vidím že na dnes večer más zábavku 🤣🤣🤣 nahlasovať moje príspevky 😘 ešte ich tu zopár je tak pokracuj

amdornik
21. nov 2025
@mizoko

@anonym_50b213 omg zaujímavé že moje úplne normálne odpovede admin zmaže ale vulgárne a agresívne komenty ktoré nahlásiť ja nie 😌 takže drahí admini vulgárnosť a agresivita vám nevadí ale normálne odpovede áno. Dobre vedieť. A tebe draha anonymka - si trapka ☺️

@mizoko bežná vec...

minenkaa
21. nov 2025
@mizoko

@mizoko a to si si na to ešte nezvykla ?
Admini si len honia ego

mizoko
21. nov 2025
@amdornik

@mizoko bežná vec...

@amdornik áno práve sa naťahuje s adminom že podľa coho mazu príspevky keď vulgárne a násilné nemazu ale obyčajne áno 😅 tak vraj nestíhajú 😌 ale moje su tu mazane promptne a pritom nie sú urážlivé ani vulgárne. No jo

mizoko
21. nov 2025
@minenkaa

@mizoko a to si si na to ešte nezvykla ?
Admini si len honia ego

@minenkaa nevidím dôvod si na to zvykať ☺️ vieš,hlúpe výhovorky že nestíhajú - ale niektoré mazu okamžite. Ale v tej istej debate iné nezmazu aj keď sú nevhodné 🤣🤣🤣 ale nestíhajú. Jasneeeee

minenkaa
21. nov 2025
@mizoko

@minenkaa nevidím dôvod si na to zvykať ☺️ vieš,hlúpe výhovorky že nestíhajú - ale niektoré mazu okamžite. Ale v tej istej debate iné nezmazu aj keď sú nevhodné 🤣🤣🤣 ale nestíhajú. Jasneeeee

@mizoko to je vždy jasne u nich ,ja som to v jednej diskusii na stene napisala keď ma mazali, ale aká som jebnuta ,keď mi jedna napisala to tam bolo ,ale hneď mi písali správu ako čo porušuješ

pralinka25
21. nov 2025
@mizoko

@mizoko neprides k spravodlivosti a len ta z fleku zmazu-vyhodia z kona ako nedavno tu tri uzivatelky. oni nedokazu argumentovat ani logiciky ani spravne. nepomozes si. uz odtialto vyprasili zopar v pohode uzivatelov ale zakomplexovanych trolov si tu hreju lebo im asi zvysuju sledovanost.

enmery
Autor odpoveď zmazal
mizoko
21. nov 2025
@pralinka25

@mizoko neprides k spravodlivosti a len ta z fleku zmazu-vyhodia z kona ako nedavno tu tri uzivatelky. oni nedokazu argumentovat ani logiciky ani spravne. nepomozes si. uz odtialto vyprasili zopar v pohode uzivatelov ale zakomplexovanych trolov si tu hreju lebo im asi zvysuju sledovanost.

@pralinka25 jasne,alebo sú to sami admini čo tu takto provokujú ☺️

mizoko
21. nov 2025
@enmery
Odpoveď bola zmazaná

@enmery hej taká klasika