Ako by vyzeral Modrý koník bez používateliek, ktoré v diskusiách denne negujú?
Ako by podľa vás vyzeral Modrý koník bez tých používateľiek, ktoré v diskusiách denne negujú ostatných, útočia, urážajú a reagujú len preto, aby zanechali nejakú digitálnu stopu? Koľkým ženám by sa dostalo skutočných a hodnotných odpovedí na ich otázky, keby reagovali len tie, ktorých sa téma naozaj týka alebo ju prežili?
Často ma zaujme nejaká téma, ale pri čítaní sa ani nedostanem na druhú stranu, pretože ma odradia negatívne a zraňujúce komentáre, ktoré tam niektoré píšu. Myslím si, že bez toho by to bolo oveľa lepšie.
Viem, že tento príspevok asi nič nezmení, je to jednoducho v ľuďoch. Je to ako presviedčať alkoholika nad fľašou rumu, že jeho správanie ubližuje okoliu. Ale zaujíma ma váš názor: ako by podľa vás vyzeral Modrý koník, keby na otázky odpovedali iba tie ženy, ktoré téme naozaj rozumejú alebo ju osobne zažili?
Ja sem napríklad už žiadne otázky nepíšem pretože niektoré primitívne odpovede sa nedajú čítať....
@bomba36 tento nazor sa mi velmi paci. Uz aj hladam farmu v archive a idem si to skusit predstavit.
@anonym_autor ja cakam kedy sa zacne vymenovavat kto napriklad :D nicky a prezyvky
@anonym_autor stačí zrušiť možnosť Odošli anonymne a hneď sa to tu prečistí od toho balastu.
@anonym_autor stačí zrušiť možnosť Odošli anonymne a hneď sa to tu prečistí od toho balastu.
@sevrin zrušením anonymného komentovania nevyriešiš nič lebo taká mizoko vidíš,kde vkročí všade dusno lebo myslí že keď komentuje pod nickom môže správať nadradene voči ostatným anonymom
@sevrin zrušením anonymného komentovania nevyriešiš nič lebo taká mizoko vidíš,kde vkročí všade dusno lebo myslí že keď komentuje pod nickom môže správať nadradene voči ostatným anonymom
@anonym_50b213 ja sa správam k ľuďom tak ako sa správajú oni 😘 ale pohľad do zrkadla sa ľuďom nepáči 😏 ty budeš jedna z tých že áno 😜
@anonym_50b213 ja sa správam k ľuďom tak ako sa správajú oni 😘 ale pohľad do zrkadla sa ľuďom nepáči 😏 ty budeš jedna z tých že áno 😜
@mizoko mne admini nemažú drzé,osočujuce,vysmešne a vulgárne komentáre.
Takže sa skús do toho zrkadla pozrieť najskôr ty😘😘😘😘😘😘😘

@pralinka25 jasne,alebo sú to sami admini čo tu takto provokujú ☺️
@mizoko je to dost mozne. ja by som sa tu uz nicomu necudovala. za tie roky tu clovek pozazival kadeco.