icon

Ako by vyzeral Modrý koník bez používateliek, ktoré v diskusiách denne negujú?

21. nov 2025

Ako by podľa vás vyzeral Modrý koník bez tých používateľiek, ktoré v diskusiách denne negujú ostatných, útočia, urážajú a reagujú len preto, aby zanechali nejakú digitálnu stopu? Koľkým ženám by sa dostalo skutočných a hodnotných odpovedí na ich otázky, keby reagovali len tie, ktorých sa téma naozaj týka alebo ju prežili?
Často ma zaujme nejaká téma, ale pri čítaní sa ani nedostanem na druhú stranu, pretože ma odradia negatívne a zraňujúce komentáre, ktoré tam niektoré píšu. Myslím si, že bez toho by to bolo oveľa lepšie.
Viem, že tento príspevok asi nič nezmení, je to jednoducho v ľuďoch. Je to ako presviedčať alkoholika nad fľašou rumu, že jeho správanie ubližuje okoliu. Ale zaujíma ma váš názor: ako by podľa vás vyzeral Modrý koník, keby na otázky odpovedali iba tie ženy, ktoré téme naozaj rozumejú alebo ju osobne zažili?

Strana
z5
pralinka25
21. nov 2025
@mizoko

@pralinka25 jasne,alebo sú to sami admini čo tu takto provokujú ☺️

@mizoko je to dost mozne. ja by som sa tu uz nicomu necudovala. za tie roky tu clovek pozazival kadeco.

dominikamacakova
21. nov 2025

Ja sem napríklad už žiadne otázky nepíšem pretože niektoré primitívne odpovede sa nedajú čítať....

amdornik
21. nov 2025
@mizoko

@minenkaa nevidím dôvod si na to zvykať ☺️ vieš,hlúpe výhovorky že nestíhajú - ale niektoré mazu okamžite. Ale v tej istej debate iné nezmazu aj keď sú nevhodné 🤣🤣🤣 ale nestíhajú. Jasneeeee

@mizoko keď si nezvykneš, vymažú aj teba. tiež bežná prax 🙂

mizoko
21. nov 2025
@amdornik

@mizoko keď si nezvykneš, vymažú aj teba. tiež bežná prax 🙂

@amdornik môže sa stať 🤣

amdornik
21. nov 2025
@mizoko

@amdornik môže sa stať 🤣

@mizoko to sa teda môže... teraz si trúfam napísať niečo ako: "používateľka s praxou" 😀

mizoko
21. nov 2025
@amdornik

@mizoko to sa teda môže... teraz si trúfam napísať niečo ako: "používateľka s praxou" 😀

@amdornik 🤣🤣🤣

maru33ka
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
21. nov 2025
@amdornik

@amdornik jezis toto ani nepis lebo budes dalsia.

anonym_b4a0a5
23. nov 2025
@anonym_autor

@bomba36 tento nazor sa mi velmi paci. Uz aj hladam farmu v archive a idem si to skusit predstavit.

@anonym_autor ja cakam kedy sa zacne vymenovavat kto napriklad :D nicky a prezyvky

sevrin
24. nov 2025

@anonym_autor stačí zrušiť možnosť Odošli anonymne a hneď sa to tu prečistí od toho balastu.

anonym_50b213
24. nov 2025
@sevrin

@anonym_autor stačí zrušiť možnosť Odošli anonymne a hneď sa to tu prečistí od toho balastu.

@sevrin zrušením anonymného komentovania nevyriešiš nič lebo taká mizoko vidíš,kde vkročí všade dusno lebo myslí že keď komentuje pod nickom môže správať nadradene voči ostatným anonymom

mizoko
24. nov 2025
@anonym_50b213

@sevrin zrušením anonymného komentovania nevyriešiš nič lebo taká mizoko vidíš,kde vkročí všade dusno lebo myslí že keď komentuje pod nickom môže správať nadradene voči ostatným anonymom

@anonym_50b213 ja sa správam k ľuďom tak ako sa správajú oni 😘 ale pohľad do zrkadla sa ľuďom nepáči 😏 ty budeš jedna z tých že áno 😜

anonym_50b213
24. nov 2025
@mizoko

@anonym_50b213 ja sa správam k ľuďom tak ako sa správajú oni 😘 ale pohľad do zrkadla sa ľuďom nepáči 😏 ty budeš jedna z tých že áno 😜

@mizoko mne admini nemažú drzé,osočujuce,vysmešne a vulgárne komentáre.
Takže sa skús do toho zrkadla pozrieť najskôr ty😘😘😘😘😘😘😘

mizoko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5