icon

Ako funguje PayPal a prečo ho používať?

26. máj 2025

Prosím vás,ako funguje PayPal?
Keď niečo od niekoho objednávam, tak takmer každý chce cez PayPal. Neviem prečo... tam neukazuje vaše údaje,ako napr.meno?

annm81
26. máj 2025

Základná idea je jednoduchá - namiesto toho, aby si údaje o svojej karte poskytla každému jednému predajcovi, poskytneš ich len Paypal-u. Znižuješ tým riziko ich zneužitia.

autor
26. máj 2025
@annm81

Základná idea je jednoduchá - namiesto toho, aby si údaje o svojej karte poskytla každému jednému predajcovi, poskytneš ich len Paypal-u. Znižuješ tým riziko ich zneužitia.

@annm81 a naor. kupujuci vidí moje meno?

muchotrafka298
26. máj 2025

Este doplnim, ze PayPal mozes mat viazany s kartou, uctom alebo tiez si tam vies presunut peniaze a platit tymi. Ano, kupujuci vidi tvoje meno. Je s tym nejaky problem? Lebo tam uvadzas prave meno aj email.
Tak isto overenie uctu alebo karty v banke trva urcity cas (PayPal si bude chciet stiahnut dve male sumy, par centov, ty to tam ale musis potvrdit) a nasledne mas az aktivny ucet v zmysle, ze tam mas zadanu kartu alebo svoj klasicky ucet.
Hlavna vyhoda PayPalu je ta, ze predavajuci ani kupujuci nema ziadne info o tvojej karte alebo ucte a pokial je problem, riesi ho PayPal.

kikusenka1
26. máj 2025

Paypal je taka tvoja virtuálna peňaženka. Môžeš si tam dat peniaze a z nich sa ti bude strháva platba. Ja to mam už vyše desaťročia a som s tým spokojná

autor
Autor odpoveď zmazal