Ako influecerky ovplyvňujú váš život?
Baby, chcela by som vedieť Vaše skúsenosti s influ babami, ,či ste sa inšpirovali, či Vám sa zdajú ako pozlátko, alebo ako to Vy máte?
"Influ baby" je široký pojem... aj keď veľa ľudí pozerá na slovo "influencer" ako na nadávku, nájde sa aj veľa kvalitných tvorcov obsahu, ktorých príspevky vnímam ako prínosné... osobne napríklad sledujem zopár vedkýň, ktoré popularizujú vedu, ale aj nejaké fitness baby a áno, sú mi inšpiráciou... na produkty sa zvyčajne nenechám influencnúť, ale nedávno som sa a neľutujem, konečne som zohnala dobre padnúce džínsy a ešte aj so zľavovým kódom 😂 .... a potom sú tu samozrejme aj také, ktoré úplne nerozumiem prečo ľudia sledujú, ale to už je každého rozhodnutie čomu bude venovať svoj čas
Nikdy v živote som nesledovala žiadnu "influ babu". Viem si vyplniť voľný čas zmysluplnejšie.
Ani ja nič také nesledujem a ani nepoužívam socialne siete. Max messenger.
Sledujem ludi, ktori ponukaju nejaku pridavnu hodnotu, maju naucny alebo inspirativny obsah. Inspiruje ma najma varenie a pecenie, pripadne nejake tvorenie pre deti. Co sa tyka naucnych veci, tak tam ma zaujimaju rozne odbory: historia, matematika, chemia, jazyky... Takych, co davaju len kodiky alebo baby, ktore sa maluju alebo len ukazuju cecky, pripadne nejake mamicky, co objavili na materskej teplu vodu, ma nezaujimaju.
Ani ja nič také nesledujem a ani nepoužívam socialne siete. Max messenger.
@dorizzz MK je socialna siet
nijako
Absolútne nijako
Ja tiež nikoho nesledujem a už vôbec nenakupujem od nich, oni robia iba pre vlastný zisk na úkor ľudí, ktorým predajú hocičo.
@anonym_autor dobrovoľne sa hlásim ku skupine ľudí, kt.nemaju sociálne siete. Riadim sa zdravým sedliackym rozumom, ovplyvňuje ma situácia iba doma, v práci, v škole. Nič nesledujem, nečítam, zbytočne sa nestresujem, veľa sa učím, venujem domácnosti. 🤷♀️ neviem, či sa hanbiť, alebo nie, ale takto mi to vyhovuje 😀
@anonym_6d0a59 si na MK, tiež socialna sieť
Nikdy v živote som nesledovala žiadnu "influ babu". Viem si vyplniť voľný čas zmysluplnejšie.
@marci9 a preto si na MK
Sledujem ludi, ktori ponukaju nejaku pridavnu hodnotu, maju naucny alebo inspirativny obsah. Inspiruje ma najma varenie a pecenie, pripadne nejake tvorenie pre deti. Co sa tyka naucnych veci, tak tam ma zaujimaju rozne odbory: historia, matematika, chemia, jazyky... Takych, co davaju len kodiky alebo baby, ktore sa maluju alebo len ukazuju cecky, pripadne nejake mamicky, co objavili na materskej teplu vodu, ma nezaujimaju.
@anonym_7c9c61
@anonym_7c9c61 dakujem, za pochopenie otazky
Pozerala som len nejaké tvorenie pre deti, ale žiadnu konkrétnu osobu nesledujem. To tvorenie podporilo naše tvorenie doma...bez neho nemám fantáziu a začala som tvoriť s deťmi. Ináč ma to nijako neovplyvnilo...žiadne inde nesledujem.
@anonym_autor nijako, nesledujem
@anonym_autor Nikdy som ziadnu nesledovala a ani nemienim sledovat. Nepotrebujem navod na zivot, viem sa o ten svoj postarat aj sama.
Sledujem len osoby, ktorých obsah ma niekam posúva. Takže profily so zdravými receptami, náučným obsahom a rodičovským kontentom, ktorý ma zaujima. Nie je každá influencerka napichaná babenka s dior kabelkou a absolútne nereálnym životom. Lebo je mi jasné že sa tu hneď vyroja (už vyrojili) také odpovede, ako keby je influencer len takýto človek a my, čo sledujeme influencerov sme hlúpučké ženy, čo svoj čas nevedia lepšie využiť. Ja cítim, že to zo mňa robí lepšieho človeka a rodiča.
"Influ baby" je široký pojem... aj keď veľa ľudí pozerá na slovo "influencer" ako na nadávku, nájde sa aj veľa kvalitných tvorcov obsahu, ktorých príspevky vnímam ako prínosné... osobne napríklad sledujem zopár vedkýň, ktoré popularizujú vedu, ale aj nejaké fitness baby a áno, sú mi inšpiráciou... na produkty sa zvyčajne nenechám influencnúť, ale nedávno som sa a neľutujem, konečne som zohnala dobre padnúce džínsy a ešte aj so zľavovým kódom 😂 .... a potom sú tu samozrejme aj také, ktoré úplne nerozumiem prečo ľudia sledujú, ale to už je každého rozhodnutie čomu bude venovať svoj čas
@anonym_329796 daj prosim tip na tie džínsy ☺️
@anonym_autor NASTASTIE MA TIE SLEPICE NEZAUJIMAJU.mam svoj zivot a nepotrebujem ziadne rady od tychto zien, co sa na nete pretrcaju
@anonym_329796 daj prosim tip na tie džínsy ☺️
@simik22 sú z gymglamour 😀 asi nie sú zrovna na každú postavu, ale ja som presne takéto hľadala...
Sledujem nie je tura bez stura, peterlackovic, gynegology a myswedish_gynlife
A keď chcem vypnúť a neriešiť tak romcaatkoo (jazdenie na koňoch a teraz má babo) a Petru Sliacku (obdivujem ako zvláda deti a aj to čo sa im stalo)
@anonym_autor
Pre mna je to nadavka na gaslighting narcisa
velmi mi je sympaticka Dominika Krcmarikova, sa narehoceme na tych videach a recepty aj vyskusame s dcerou sem tam :D Miroslavu Hrivnakovu lebo tie zvery ma uzasne :D
ale to je tak vsetko. SocSiete mi nezvyknu extra zasahovat do zivota (mam len FB, insta mam len kvoli pracovnemu FB uctu a ten ma tiez nebavi, neviem sa dokopat ho rozbehnut), a uz vobec na mna nevplyvaju influencerky nejak "vzorom". Ako ratam tie take klasicke.. :D Cize fakt na zivot moj nemaju ziadny dopad, nijak ma neinspirovali..
Popravde velka vacsina videi co mi vyskocili /ako tie nestastne matky,nestihajuce a traposiace vo videach, lebo to kazdemu pride vtipne.. mne nepridu vobec zaujimave a potom tieto zeny este volaju do podcastov, do rozhovorov? kde vlastne ani nemaju co poriadne povedat, resp. nie mne. Iste maju svoje sledovatelky.
Zase ja vzdy vidim jednu vec za vsetkym opicenie sa, to iste dookola, len s cielom najvacsich dosahov, komentov, lajcikov. Aj keby fakt kraviny radili a skusali, proste ciel je jedine zarobit. Potom este urobia nejaky kurz, seminar alebo zacnu predavat nejake produkty, reklamy robit hocicomu a vybavene :DD Aj pred chvilou mi vybehla 25.kopia toho isteho zartu, len od inej "skupinky" ludi zase... ako trapne :D = toto mi vadi vsade. AJ firmy to robia.. ja by som sa prepadla pod zem robit 250. kopiu niecoho pod nasou znackou :D
Nijak
@anonym_autor mala som obdobie kedy som sledovala vsetky mozne baby ked ma bavilo si robit make up. Teraz mam follow na same detske doktorky a sestricky a fyzioterapeutky a ludi co pridavaju recepty😁 preferencie sa zmenili 😂 ale taka vsehochut a zaujimavy obsah ide podla mna od Minidiamondblog.
som jedna z tých, ktoré ma ich život inšpiroval? keďže som od vlastnej maminy, nemala najlepší príklad v starostlivosti o domácnosť, deti, krúžky, práca.
Musela by som sa nenormálne nudiť, aby som mala potrebu sledovať život nejakých narcisov, ktorých potrebu pretŕčať sa a vytrubovať ich názory na soc. sieťach chápem len ako potrebu zarobiť na tých, ktorí ich sledujú.
Ja sledujem napr Dede Vysnovsku, Dejepis Inak a rada si pozriem aj Doubletrouble 😀 ony mi pridu take zo zivota ale napr minidiamondblog mi pride ze v poslednej dobe len spoluprace dáva 😐🙄
@anonym_autor och neviem, čo privádza ľudí k tomu, ze im životy silné ovplyvňuje pozlátko a predstieranie influencerov..
Myslím si, že takýto ľahko ovplyvniteľné ľudia majú nejaké nespracované traumy a problém so sebaobrazom..

@anonym_autor dobrovoľne sa hlásim ku skupine ľudí, kt.nemaju sociálne siete. Riadim sa zdravým sedliackym rozumom, ovplyvňuje ma situácia iba doma, v práci, v škole. Nič nesledujem, nečítam, zbytočne sa nestresujem, veľa sa učím, venujem domácnosti. 🤷♀️ neviem, či sa hanbiť, alebo nie, ale takto mi to vyhovuje 😀