Ako najlepšie sledovať polohu detí pomocou GPS?
Ahojte. Syn je druhak a riešime spôsob, ako sledovať jeho polohu. Z toho dôvodu, že poobede sú na rôznych miestach v rámci družiny a teda ich treba hľadať hore dole v skole a niekedy nestíhame. Niektoré deti v triede majú Smart hodinky (aj som ich chcela kúpiť), ale v poslednej dobe s tým majú v škole učiteľky problém. ... A zakazujú ich používať deťom. Napadlo ma, či niekto používa GPS lokalizátor? Aby som vedela, kde sa nachádza? Ak máte, aký? S mužom nemáme telefóny Apple, a neviem ako je to s kompatibilitou.....budem rada za info....
@nicoletta98 pozerám, vyzerá to fayn. Dakujem
Decka maju telefony a Apple airtagy v taskach a na klucoch.
V nasej skole mame cislo na vychovavatelku. Ked idem pre dceru, volam na cislo a poslu ju von. Do skoly vlastne nesmiem vstupit. Najpraktickejsi lokator je mobil, ale musi ho mat pri sebe, aspon v taske, co neviem ako uz teraz skoly riesia. Dcera este nema.
Nechápem ako môžete hľadať dieťa po škole, to vám ho nepošlú von?
@januska12323 buď sú v triede, alebo na chodbe, alebo na malom dvore, alebo na veľkom dvore. Niekedy trvá 10 min kým to obeham.....
ten smarttag sme kupili min. tyzden a teda u nas 0 bodov ... my ho uz ucime na samostatne chodenie do/zo skoly a chcela som sledovat jeho polohu, ci dorazi do skoly, ci je v skole a pod.
a neukazuje to jeho spravnu polohu ani v ramci mesta, nieto este vramci skoly.
Cca do 10tej mi telefon ukazoval, ze je doma, hoci uz bol v skole (ma so sebou telefon a vola, ked dorazi), az potom to ukazovalo, ze je v skole, a to uz musel byt na 3.hod. min.
Ale vás pustia do školy? Myslela som, že to už nikde nerobia. Syna by som naučila hodiny a nech ide sám zo školy v daný čas, samozrejme dohodnúť aj s vychovávateľkou.
@eva_176 no, takže je to nepresná blbosť? Škoda.
@januska12323 normálne púšťajú. Aj ráno, aj poobede ..
U nás deti nemajú povolené telefóny, už je to tak ja väčšine škôl, takže do toho by som nešla.
Ja som vždy na začiatku roka dala rodičom na mňa telefón a ked prišli po dieťa, mohli mi zavolať. Mne to vyhovovalo viac ako školský telefón. Jednak keď je hluk, veľmi zle cez neho počuť (hlavne keď veľa rodičov naraz príde a kecá vo vestibule) alebo ked prídeme akurát dnu, deti sa prezliekajú, búchajú.
A rodičom to vyhovovalo tiež, lebo nemuseli čakať v rade, keď náhodou prišli všetci rodičia naraz.

https://m.alza.sk/samsung-galaxy-smarttag2-whit...
Nemám s týmto skúsenosť lebo mám IPhone, ale malo by to fungovať rovnakým princípom