icon

Ako odstrániť ľudí z messengeru?

21. mar 2025

Ako ich zmazať? Napr chcem niekomu napísať a vyhodí kibtam ľudí s ktorými som si vymenila jednu správu. Chcem ich odtiaľ odstrániť.

1angelika
21. mar 2025

dáš odstrániť celú konverzáciu.

lukbe
21. mar 2025

Podržíš prst na tej konverzácii a ukáže ti možnosti.

autor
21. mar 2025

@1angelika
@1angelika ale ja už konverzácie nemám... Keď si chcem vyhľadať kontakt, tsk napr hneď pod mojím bratom je osoba s ktorou som písala raz, čo robilo jej dieťa zle tomu môjmu a nechcem aby sa mi tam ukazovali jej meno,aby som jej omylom niečo neposlala

1angelika
21. mar 2025

aha tak v tomto ti neporadím asi prepáč. Resp musela by som to vidieť ako to tam máš. Nejako zablokovať sa to možno dá

autor
21. mar 2025

@1angelika v pohode, poskúšam este

blondinka95
21. mar 2025

Keď si v messengeri, tak hore mas návrhy aj s ich fotkami... podržať prst na profilovke toho človeka a bude ze skryť kontakt tak to daj

ibrunova
21. mar 2025

hore máš fotky ľudí v jednom riadku, podrž na fotke prst a daj skryť kontakt.

janai1
21. mar 2025

Ak myslíš tie návrhy pri vyhľadávaní tak ja tam mám aj ľudí s ktorými som nikdy nepísala a nedá sa to dať preč. To je nejaké debilné nastavenie FB.
Ak myslíš četové hlavičky nad tvojimi konverzáciami tak tam stačí podržať prst a dať skryť kontakt

autor
21. mar 2025

@janai1 no hej hlavne také myslím...lezie mi to na nervy...
@ibrunova
@blondinka95 tak idem aspoň takto skúsiť. Ďakujem

alikaa
21. mar 2025

Ja mam opacnu otazku. Povymazavala som si nad konverzaciami v messengeri vsetky gulicky (ludi) a teraz sa mi tam nezobrazuje, kto je online. A chcela by som to vratit. Viete ako na to?