icon

Ako pridať neoznačenú adresu na Google Mapy?

19. jan 2026

Ahojte vie niekto poradiť s našim problémom. Zdedila som rodinný dom po tete a ďalši je po mojich starých rodičoch. S partnerom sme ich dali do poriadku už tam aj bývame. Je to mimo zastavaného územia obce. Problém je že keď si raz za čas niečo objednáme kuriérske firmy nás nenájdu, vždy treba dlho dlho vysvetľovať.Ako sa dostať na Google mapy, aby tam bolo vidno aspoň jeden dom.

anonym_16a626
19. jan 2026

na https://www.google.sk/maps/ dáš 3 čiarky a možnosť pridať chýbajúce miesto
v mobile podržíš prst a tiež položka pridať chýbajúce miesto
Na https://mapy.com je adresa?

autor
19. jan 2026
@anonym_16a626

na https://www.google.sk/maps/ dáš 3 čiarky a možnosť pridať chýbajúce miesto
v mobile podržíš prst a tiež položka pridať chýbajúce miesto
Na https://mapy.com je adresa?

@anonym_16a626 na mapy. sú oba domy len bez súpisného čísla

tundra
19. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_16a626 na mapy. sú oba domy len bez súpisného čísla

@anonym_autor zmena v mapach sa da spravit,trva asi tyzden,kym to prejde procesom.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
19. jan 2026
@tundra

@anonym_autor zmena v mapach sa da spravit,trva asi tyzden,kym to prejde procesom.

@tundra .ako tam dostať súpisné číslo?

autor
19. jan 2026

Spresným to na mape je jeden dom a naša garáž, druhý dom chýba aj všetky súpisné čísla

done
19. jan 2026

@anonym_autor na mape google daj kurzor na váš dom, klikni pravým tlačidlom myši a zobrazia sa súradnice. Tie si zapíš a uveď ich v objednávke. Kuriér vás podľa nich nájde cez navigáciu.

autor
19. jan 2026
@done

@anonym_autor na mape google daj kurzor na váš dom, klikni pravým tlačidlom myši a zobrazia sa súradnice. Tie si zapíš a uveď ich v objednávke. Kuriér vás podľa nich nájde cez navigáciu.

@done ďakujem, ale toto nie je odpoveď na moju otázku, naše súradnice mám doma aj na geometrickom pláne, len si nemyslím že každá stránka má takú možnosť

anonym_16a626
19. jan 2026

Napíš názov obce a súpisné, pridám do mapy.com a skúsim aj do google.

done
19. jan 2026
@anonym_autor

@done ďakujem, ale toto nie je odpoveď na moju otázku, naše súradnice mám doma aj na geometrickom pláne, len si nemyslím že každá stránka má takú možnosť

@anonym_autor píšeš, že kuriérske firmy vás nenájdu. Ak majú súradnice, tak vás nájdu, aj keby tam žiadna stavba nebola.

tundra
19. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som miestny sprievodca v mapach a mam tam moznost,zmenit adresu,popis,atd.Minuly rok som riesil adresu jedneho predajcu pri Zurichu a schvalili to bez problemov.Ci je ta moznost pre vsetkych,nvm.napisat....

autor
19. jan 2026
@tundra

@anonym_autor ja som miestny sprievodca v mapach a mam tam moznost,zmenit adresu,popis,atd.Minuly rok som riesil adresu jedneho predajcu pri Zurichu a schvalili to bez problemov.Ci je ta moznost pre vsetkych,nvm.napisat....

@tundra zadala som podľa návodu a od Google prišiel schvaľujú či mail tak uvidíme

anonym_16a626
19. jan 2026
@anonym_autor

@tundra zadala som podľa návodu a od Google prišiel schvaľujú či mail tak uvidíme

@anonym_autor aký je názov obce?

aalt
19. jan 2026

Google som robil niekolkokrat podla navodu. Nabehlo to az po par rokoch aj to mam pocit, ze to aktualizovali sami, lebo pribudli aj susedia. Takze google si to robi najskor ako chce a kedy chce.

tundra
19. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak by to neupravili,kludne napis do spravy,mozem skusit spravit upravu.

anonym_16a626
19. jan 2026
@aalt

Google som robil niekolkokrat podla navodu. Nabehlo to az po par rokoch aj to mam pocit, ze to aktualizovali sami, lebo pribudli aj susedia. Takze google si to robi najskor ako chce a kedy chce.

@tundra skús https://maps.app.goo.gl/v2G26Atcrh8dsQuGA názov ulice Školská premenovať na Menhardova
úprava prijatá v 11/2024, ale doteraz nie je zmenené

@aalt tiež mám skúsenosť, očividnú chybu prírodnú UNESCO pamiatku umiestnenú v bytovom dome v meste im trvala viac ako 2 roky kým ju dali na správne miesto a toto nahlasovali viacerý
Ulica Doktor Jozefa Tisu po pár mesiacov zmenili, ale adresy domov zamietli zmeniť

moonlight1210
19. jan 2026

Doteraz mame na google mapach jednu adresu 700m od budovy. Kazdy novy kurier je z toho v koncoch a musime ho znavigovat
A takto je to uz 15 rokov. Zmenu neurobili ani raz.

tundra
19. jan 2026
@moonlight1210

Doteraz mame na google mapach jednu adresu 700m od budovy. Kazdy novy kurier je z toho v koncoch a musime ho znavigovat
A takto je to uz 15 rokov. Zmenu neurobili ani raz.

@moonlight1210 aj ste posielali ziadost o zmenu?

moonlight1210
Včera o 07:03
@tundra

@moonlight1210 aj ste posielali ziadost o zmenu?

@tundra ano. Ale uz sme si zvykli. V podstate je to po ceste, takze im staci povedat: pokracujte dalej rovno, odbocte, a ked uvidite to a to, odbocte znova. A ste u nas.
Ziadna zlozita navigacia. Do troch minut je u nas. Vacsina k nam trafi na prvu dobru a zvycajne je to vzdy niekto, kto ma najnovsie na starosti nasu oblast a bude chodit castejsie. Takze uz bude vediet do buducna.

Ale obcas nastane situacia (kedze vidime na tu cestu z okna):
- Mate taku bielu dodavku so zltym napisom?
- Ano. Ako viete?
- No tak ste to prave minuli. Musite sa otocit. 😁

Zazili sme len jedneho, co mal orientacny zmysel postreleneho zajaca. Nielen ze nevedel trafit, ale este bol aj zbrkly. Tak sme ho otacali a navigovali na trikrat. S kamionom. Chudacisko.

anonym_16a626
Včera o 07:28
@moonlight1210

@tundra ano. Ale uz sme si zvykli. V podstate je to po ceste, takze im staci povedat: pokracujte dalej rovno, odbocte, a ked uvidite to a to, odbocte znova. A ste u nas.
Ziadna zlozita navigacia. Do troch minut je u nas. Vacsina k nam trafi na prvu dobru a zvycajne je to vzdy niekto, kto ma najnovsie na starosti nasu oblast a bude chodit castejsie. Takze uz bude vediet do buducna.

Ale obcas nastane situacia (kedze vidime na tu cestu z okna):
- Mate taku bielu dodavku so zltym napisom?
- Ano. Ako viete?
- No tak ste to prave minuli. Musite sa otocit. 😁

Zazili sme len jedneho, co mal orientacny zmysel postreleneho zajaca. Nielen ze nevedel trafit, ale este bol aj zbrkly. Tak sme ho otacali a navigovali na trikrat. S kamionom. Chudacisko.

@moonlight1210 v mapy.com je to v poriadku? ak nie, napíš obec, súpisné číslo a opravím