icon

Ako reklamovať chýbajúce produkty z Empikfoto.sk?

27. nov 2024

Dobrý deň.. 10.11. som objednávala 9 kusov fotoplatna, prišlo mi zatiaľ 5 kusov v dvoch zasielkach a odlišných termínoch .. o tých ďalších nemám žiadne informácie, na emaily neodpovedaju ani tel.cislo nikto nedvíha.. viete mi prosím pomôcť na koho sa obrátiť alebo ako zistiť čo je s ďalšími obrazmi ? Stalo ma to vyše 70€ čo myslím že nieje malo.. 😔

mullerova46
27. nov 2024

9 obrazov za 70e je dosť málo 😅 ale určite volajte a píšte ďalej. Pohrozte im obchodnou inspekciou

autor
27. nov 2024

@mullerova46 nedovolam sa, lebo číslo ani nezvoni.. a neodpisali ani na jeden email

ivusa1516
27. nov 2024

Objednávame pravidelne cez tisíc fotiek každý rok averu Ešte zatiaľ sme ani raz problémy nemali dokonca aj na mail odpísali len nie hneď keďže sú to Poliaci ale asi tak dva tri dni neviem kedy ste ich kontaktovali Ale nám vždy všetko zatiaľ prišlo

ssimusska
27. nov 2024

Vždy nám všetko prišlo a to od nich máme viac ako 1000 fotiek objednaných za ten čas. Aj veľké plátna. Vždy na mail odpísali.

svokrinjazykmonika
27. nov 2024

Nikdy som s nimi nemala problém, ale objednávala som si iba fotky od nich.

zuzanka.zuzu
27. nov 2024

predpokladám že teraz pred sviatkami sa idú zblázniť od roboty 😁 napríklad notino už prestalo ponúkať darčekové balenie lebo to proste nestíhajú 🤷 a 70e za toto je nič

autor
27. nov 2024

@zuzanka.zuzu tak ak som prišla o 70€ myslím že to je čo dosť ! A nie povedať to je nič... Pre mňa ako slobodnú matku je to peniaz..

autor
27. nov 2024

@svokrinjazykmonika ja prvý krát takto väčší počet fotoplatien a teda dúfam že to príde lebo pre mňa 70€ nieje malo ...

autor
27. nov 2024

@ssimusska mne zásielku rozdelili do viacerých.. tri už prišli, o nich som mala aj info.. ale ďalšie nič

ssimusska
27. nov 2024

@autorka mne to tiež rozdelili, no prišlo všetko postupne

autor
27. nov 2024

@ssimusska a v akej dobe prosím ? Lebo mne to trvá už tretí týždeň

zuzanka.zuzu
27. nov 2024

čo panikáriš? 🙈 prišla si o ne? veď ti zásielky už chodia. ako stíhajú... či myslíš že si jediná?

ssimusska
27. nov 2024

@autorka no tak to si nepamätám presne, ja som to nenaháňali lebo som to nepotrebovala hneď. Ale sú to poláci, im to bude dlhšie trvať

zara1357
27. nov 2024

Objednávam ( fotky) pravidelne každý rok zhruba v tomto období a zatial som problém nemala.
Ale samozrejme by som aj ja zapla kontrolku, keby mi nik nedvíha- neodpisuje na email.. poučenie do budúcna daj si dobierku a nie platba vopred

autor
27. nov 2024

@zuzanka.zuzu milá pani Zuzanka,
ja nepanikarim.. o zasielkach nemám žiadne informácie ani ich stav.. chcela som len radu či má niekto skúsenosti nič viac ... Keďže kontakt na spoločnosť je hluchá ako telefón tak aj email ..

zuzanka.zuzu
27. nov 2024

chápem. ale aj keby rovno dnes skrachovali tak si už nijako nepomôžeš. v BA teraz krachol Leon kde malo veľa mamičiek zaplatené kurzy plávania. to neovplyvníš 🤷 ja to beriem tak že sa blížia vianoce, obchody proste nestíhajú a ak to nemajú automatizované ale musí to niekto odkliknut, tak neodklikol a príde až oznam z DHL že balík zajtra doručia 😁 alebo nie 😀

eskop
27. nov 2024

Cudne.. ja som objednala v pondelok a uz dnes mi pisali, ze je zasielka na ceste

autor
27. nov 2024

@eskop to vážne ? A tiež ste objednávala viac ks?

natall113
27. nov 2024

Ja objednávam pravidelne a nemám problém, raz im trvalo doručenie asi 3 týždne ale objednala som asi 2000ks fotiek inak nikdy nebol problém

autor
27. nov 2024

@natall113 no mne zásielky rozdelili, neprišlo mi ani info ako .. každopádne som objednala 2x väčšiu fotku ako pohľadnicu to prišlo v poriadku... A 9 veľkých fotoplatien z toho prišlo len 5 rozdelených v dvoch zasielkach.. keby som sa mala aspoň kde dovolať a zistiť čo je s tým, ale číslo na ich stránke je hluché :(

x_mery_x
27. nov 2024

Ja tiez objednavam raz rocne, zrovna predvcerom som.objednala, do utorka by to vraj malo prist, minuly rok sa nam stala taka vec, ze cez vsetky fotky bola cervena ciara, pisala som im vecer v nedelu email, rano mi hned odpisali, posunuli info vyssie a este v ten den informovali, ze prijimaju reklamaciu, vytlacili znova a zaslali, tak ja mam len dobru skusenost s nimi. 🙂

kimina21
13. dec 2024

Prisli tie fotoplatna?

autor
14. dec 2024
kimina21
14. dec 2024

To fakt?A podarilo sa ti s nimi spojit?vratili peniaze?

autor
14. dec 2024

@kimina21 peniaze nevrátili , reklamáciu neuznali..ja som im napísala XY emailov oni mi odpísali 2x, požiadala som o vrátenie platby keďže to do vianoc už nepríde a musela som objednať z inej spoločnosti ale bez odozvy.