Ako riešiť nevrátené peniaze z About You?
Ahojte všetci,
mám veľmi quick question.
Pred 15 dňami som vrátila tovar z About you. Došiel mi mail o potvrdení vrátenia, ale peniaze nič. Tak som počkala 14 dní a obrátila sa na nich.
Chcem sa opýtať, či sa niekomu niečo také stalo a či sa to predsa len podarilo vyriešiť. Doteraz mi vždy boli vrátené peniaze do 3 dní.
IBAN mám v účte.
Ďakujem.
Majte pekný deň.
@petamich Dobre, ďakujem za odpoveď 🙂
@jasterka_321 Len mi to nejako nesedi, 15 dni dozadu si vratila a 14 dni si stihla cakat? Ved za jeden den im to ani nestihlo prist, kedy ti poslali mail, ze akceptuju vratenie a peniaze su na ceste?
Aj mne sa to už stalo, stratil sa tovar. Podpísala som nejaké čestné prehlásenie aký tovar som vracala a peniaze prišli.
Pozri si výpis z účtu, keď sa vracajú peniaze na účet, nepipne mi sms, ale na účte mi prídu...stalo sa mi to viackrát...a inak trvá to 3 týždne
@petamich Vlastne áno. To je moja chyba, ja som sa zle vyjadrila. Pred 15 dňami mi prišiel potvrdzovací mail o vrátení. Odoslala som to pár dní pred tým. Po tom maily som čakala 14 na vrátenie platby. 14 dňovú lehotu majú na internete napísanú tak preto tých 14 dní.
@jasterka_321 aha rozumiem 🙂 ucet si predpokladam skontrolovala (nechodi notifikacia o tychto reverznych transakciach) a ked neprisla urcite im zavolaj a reklamuj, oni maju velmi dobry zakaznicky servis
Ahoj, ako si to prosím vyriešila.mne už dlhujú od februára peniaze a stále nič. A teraz ďalšie 2 objednávky a žiadna vrátená platba.
@spolocenskesatynela aj mne už vyše mesiaca vracajú a nic
vratili vam nakoniec? mne stále nie
vratili vam nakoniec? mne stále nie
@spolocenskesatynela mne vratili
@spolocenskesatynela mne vratili
@darcheckinka prosim, ako dlho ste cakali?.ja uz cakam vyse mesiaca, uz som tam 2x volala a stale ta ista basnicka. Teraz mi aj na ucte uz vobec nezobrazuje vratenu danu vec, ze je v pohybe 😪, neviem ci dalej cakat alebo co s tym je to nemala suma. Dakujem
@darcheckinka prosim, ako dlho ste cakali?.ja uz cakam vyse mesiaca, uz som tam 2x volala a stale ta ista basnicka. Teraz mi aj na ucte uz vobec nezobrazuje vratenu danu vec, ze je v pohybe 😪, neviem ci dalej cakat alebo co s tym je to nemala suma. Dakujem
@smejka31551 a mas tam zadabe spravne cislo uctu?lebo ja so mala ten problem a ano čakala som tiež vyse mesiaca
@jasterka_321 z about tou objednávam často a všimla som si že v poslednej dobe občas posielajú peniaze po viac ako 14 dňoch ale pošlú naspäť vždy.
@smejka31551 a mas tam zadabe spravne cislo uctu?lebo ja so mala ten problem a ano čakala som tiež vyse mesiaca
@darcheckinka ano mám...však pred dvomi týždnami že z technických mam zmeniť učet ktorý tam bola zadaný...druhý x ked som volala že zadajú manualne platbu to bolo minulý utorok a dnes streda a nič nenabehlo absolutne....
@jasterka_321 z about tou objednávam často a všimla som si že v poslednej dobe občas posielajú peniaze po viac ako 14 dňoch ale pošlú naspäť vždy.
@hopsas ano objednávam roky...a vlani pekne vracali ...teraz som vratila po roku a stal sa mi tento problém ale čo čítam na nete tak vraj od tohto roku vracajú 60 a viac dní alebo aj vôbec už som čítala, že sa naťahuju s IOU ludia alebo súdmi

Presetria to a zistia, ze ti neboli vratene 🙂 zatial to rozne trvalo u mna aj kratsie aj dlhsie ale este sa nestalo, ze by mi nevratili