icon

Ako riešiť nevrátené peniaze z About You?

jasterka_321
30. jan 2025

Ahojte všetci,

mám veľmi quick question.
Pred 15 dňami som vrátila tovar z About you. Došiel mi mail o potvrdení vrátenia, ale peniaze nič. Tak som počkala 14 dní a obrátila sa na nich.
Chcem sa opýtať, či sa niekomu niečo také stalo a či sa to predsa len podarilo vyriešiť. Doteraz mi vždy boli vrátené peniaze do 3 dní.
IBAN mám v účte.

Ďakujem.

Majte pekný deň.

petamich
30. jan 2025

Presetria to a zistia, ze ti neboli vratene 🙂 zatial to rozne trvalo u mna aj kratsie aj dlhsie ale este sa nestalo, ze by mi nevratili

jasterka_321
autor
30. jan 2025

@petamich Dobre, ďakujem za odpoveď 🙂

petamich
30. jan 2025

@jasterka_321 Len mi to nejako nesedi, 15 dni dozadu si vratila a 14 dni si stihla cakat? Ved za jeden den im to ani nestihlo prist, kedy ti poslali mail, ze akceptuju vratenie a peniaze su na ceste?

221girl
30. jan 2025

Aj mne sa to už stalo, stratil sa tovar. Podpísala som nejaké čestné prehlásenie aký tovar som vracala a peniaze prišli.

marcellka32
31. jan 2025

Pozri si výpis z účtu, keď sa vracajú peniaze na účet, nepipne mi sms, ale na účte mi prídu...stalo sa mi to viackrát...a inak trvá to 3 týždne

jasterka_321
autor
31. jan 2025

@petamich Vlastne áno. To je moja chyba, ja som sa zle vyjadrila. Pred 15 dňami mi prišiel potvrdzovací mail o vrátení. Odoslala som to pár dní pred tým. Po tom maily som čakala 14 na vrátenie platby. 14 dňovú lehotu majú na internete napísanú tak preto tých 14 dní.

petamich
31. jan 2025

@jasterka_321 aha rozumiem 🙂 ucet si predpokladam skontrolovala (nechodi notifikacia o tychto reverznych transakciach) a ked neprisla urcite im zavolaj a reklamuj, oni maju velmi dobry zakaznicky servis

spolocenskesatynela
5. apr 2025

Ahoj, ako si to prosím vyriešila.mne už dlhujú od februára peniaze a stále nič. A teraz ďalšie 2 objednávky a žiadna vrátená platba.

darcheckinka
22. apr 2025

@spolocenskesatynela aj mne už vyše mesiaca vracajú a nic

spolocenskesatynela
8. máj 2025

vratili vam nakoniec? mne stále nie

darcheckinka
9. máj 2025
@spolocenskesatynela

vratili vam nakoniec? mne stále nie

@spolocenskesatynela mne vratili

smejka31551
10. nov 2025
@darcheckinka

@spolocenskesatynela mne vratili

@darcheckinka prosim, ako dlho ste cakali?.ja uz cakam vyse mesiaca, uz som tam 2x volala a stale ta ista basnicka. Teraz mi aj na ucte uz vobec nezobrazuje vratenu danu vec, ze je v pohybe 😪, neviem ci dalej cakat alebo co s tym je to nemala suma. Dakujem

darcheckinka
12. nov 2025
@smejka31551

@darcheckinka prosim, ako dlho ste cakali?.ja uz cakam vyse mesiaca, uz som tam 2x volala a stale ta ista basnicka. Teraz mi aj na ucte uz vobec nezobrazuje vratenu danu vec, ze je v pohybe 😪, neviem ci dalej cakat alebo co s tym je to nemala suma. Dakujem

@smejka31551 a mas tam zadabe spravne cislo uctu?lebo ja so mala ten problem a ano čakala som tiež vyse mesiaca

hopsas
12. nov 2025

@jasterka_321 z about tou objednávam často a všimla som si že v poslednej dobe občas posielajú peniaze po viac ako 14 dňoch ale pošlú naspäť vždy.

smejka31551
12. nov 2025
@darcheckinka

@smejka31551 a mas tam zadabe spravne cislo uctu?lebo ja so mala ten problem a ano čakala som tiež vyse mesiaca

@darcheckinka ano mám...však pred dvomi týždnami že z technických mam zmeniť učet ktorý tam bola zadaný...druhý x ked som volala že zadajú manualne platbu to bolo minulý utorok a dnes streda a nič nenabehlo absolutne....

smejka31551
12. nov 2025
@hopsas

@jasterka_321 z about tou objednávam často a všimla som si že v poslednej dobe občas posielajú peniaze po viac ako 14 dňoch ale pošlú naspäť vždy.

@hopsas ano objednávam roky...a vlani pekne vracali ...teraz som vratila po roku a stal sa mi tento problém ale čo čítam na nete tak vraj od tohto roku vracajú 60 a viac dní alebo aj vôbec už som čítala, že sa naťahuju s IOU ludia alebo súdmi