Ako rýchlo doručuje Imoda objednávky?
Podla vas ak dnes objednam pridu kurierom do piatku?
ano presne takto pred tyzdnom som objednala a tiez som potrebovala do piatku a mala som to v packete uz stvrtok vecer 🙂
Kupovať tie predražene handry zo she in… maržu majú minimálne 150% na všetkom
@gabika0825 pravda, kedysi som odtiaľ objednávala ale keď som to zistila som sa za hlavu chytala :D pekný biznis no
@gabriela2952 ja sa čudujem že im to stále ide, však to sú rovnaké veci, na she in kabát do 25€ u nich 80€ kto im to kupuje? Možno iba tá silná kampaň ktorú im robia influencerky, ktoré tie handry dostávajú zadarmo a navleču si na seba hocičo. Jedinú výhodu oproti she in majú rýchle doručenie a to preto lebo majú všetko už na sklade 😀
@gabika0825 objednala som si cizmy a pridu mi na druhy den, ked nesadnu mozem vratit. Zistite si kolko momentalne trva dorucovanie zo Shein, ja dakujem imode ze ma nenecha v stichu bez topanok ktore surne potrebujem na piatok 🥰
btw- zo shein mam asi triliardu vyhodenych penazi kedze mi oblecenie nesadlo a vratenie stoji viac ako samotny produkt 🙂
Autorka - keď ti to ponáhľa tak to chápem, zo she in trvá doručenie týždeň až 2, ale ja narážam na to že to sú všetko veci odtiaľ, ved si skús urobiť screenshot produktu na stránke imody a hod to do vyhľadávača she in, všetko ti nájde tam, niektoré veci sú ešte aj rovnako nafotené. 😀 rozdiel je len v cene, na she in o 80% lacnejšie

Ano