icon

Ako sa dostať do priateľovho účtu na Facebooku?

tamara099
30. jan 2025

Dobrý večer vie mi niekto poradiť ako sa dostať do priateľovho fake účtu na fb ? Nepoznám email ani tel.cislo ktoré tam má ... poznám len meno a som si na 90%-istá ze je to jeho fb ... skúšala som aj rôzne hesla no nefunguje to ... komentáre tipu načo mi to je, alebo je to jeho súkromie alebo neviem co neakceptujem skratka sa tam chcem dostať len neviem ako ... mam nato svoje dôvody ďakujem

sisa_s
30. jan 2025

Nedostanes sa bez toho, aby si poznala prihlasovacie udaje

sisa_s
30. jan 2025

A este mu pravdepodobne pridu udaje, ze sa niekto pokusal dostat do jeho konta (ake zariadenie, kedy)

sisa_s
30. jan 2025
rozkvet1
30. jan 2025

@tamara099 nemôžeš sa dostať do jeho účtu keď nemáš heslo. To by sme si všetci chodili do účtov. Plus keby sa tam dostaneš tak jemu môže ukázať aké zariadenie sa tam prihlásilo. Chápem tvoje obavy, ty si musíš poznať svojho priateľa a vedieť či mu môžeš veriť alebo nie. Prípadne si môžeš založiť aj ty fejk účet a podat mu žiadosť o priateľstvo a zistiť aspoň koho tam má za priateľov prípadne si s ním písať či je to ozaj on

sissy27
30. jan 2025

@tamara099 bud mu veris a nepotrebujes riesit chujoviny, alebo mu neveris a potom s nim nemas preco byt. Aj keby si sa tam dostala, tak tam nenajdes nic, co by ta uspokojilo a posunulo dalej… rozist sa s nim mozes kedykolvek, nepotrebujes dokazy pre svoje domnienky. A ak ti je 100% verny, tak on nema sancu ti to dokazat.

pekand
Autor odpoveď zmazal
pekand
30. jan 2025

Pristúpiť do niekoho osobného účtu je vážny trestný čin. Nemôžeš doňho pristúpiť bez jeho vedomia, ani keby si poznala heslo. Navyše, majiteľovi účtu boli pravdepodobne odoslané e-maily o možnom pokuse o narušenie účtu.

mirkam3
31. jan 2025

@pekand vážny trestny čin na Facebooku? 🙄

queen_mary
31. jan 2025

@pekand co trepes, ze vazny trestny cin 😀

queen_mary
31. jan 2025

Autorka, idealne cez jeho zariadenie. Cize najlepsie keby si ho opila, a ked zaspi, tak popozerala. 😅

zuzinka888
31. jan 2025

Boze, ty si aka chudera! Ak mu neveris tak to ukonci. Keby sa on dostal do tvojho profilu tajne ked sa sprchujes ci spis robila by si sceny ako si to mohol dovolit a bla bla bla. Fakt nemas stipku urovne? Hrdosti? Co cakas ked sa tam dostanes, co tam najdes- basnicky na Hviezdoslavov Kubin?🤦

jaskolka
31. jan 2025

@tamara099 nedostaneš sa bez údajov, navyše aj keby dako náhodou prídeš na to heslo,tak jemu príde upozornenie,že ine zariadenie sa chce prihlásiť do jeho účtu.

danica2711
31. jan 2025

komentár kategórie, ktorú neakceptuješ: vzťah, v ktorom neveríš partnerovi natoľko, že sa chceš znížiť k takémuto trápnemu a špinavému jednaniu, nestojí za tú "námahu"

dextersk
1. feb 2025

Skor hladaj sposob ako sa dostat k lekarovi