icon

Ako sa odblokovať na Instagrame po zablokovaní?

zdenic
1. jún 2025

Caute, ako sa dostanem na niekoho profil, ktorý zablokoval môj alternatívny účet na IG ale zablokovalo to aj môj hlavný . Keď si zruším alternatívny účet potom to odblokuje hlavný?

veronika2316
1. jún 2025

Myslím že to už nepôjde

lindous
1. jún 2025

Tiež si nemyslím, že to pomôže, ak človek vybral možnosť zablokovať všetky profily, aj tie ktoré vytvoríš... a aj keď na to sa nepýtaš, kašli na to, ten človek má zrejme svoje dôvody...

zdenic
autor
1. jún 2025

Jasne ze ma asi dovody😅len ma este zaujima, ten ucet alternativny kde ma zablokoval tak cez ten najdem jeho profil len vidim ze som blokovana, a cez normalny profil mi ho nenajde vobec..??

januska12323
1. jún 2025

Tak ti treba. Nechaj ho na pokoji. Ostaneš zablokovaná aj keby si si ďalšie účty vytvorila,

maximiliana
1. jún 2025
@zdenic

Jasne ze ma asi dovody😅len ma este zaujima, ten ucet alternativny kde ma zablokoval tak cez ten najdem jeho profil len vidim ze som blokovana, a cez normalny profil mi ho nenajde vobec..??

@zdenic ak ta zablokoval, mal na to dovod a ty mas potrebu ho stale sledovat, to je diagnoza... vies o tom?

lindous
1. jún 2025

Ak ho nevieš cez hlavný účet vyhľadať, zablokoval ten... čo presne ti ukazuje na tom druhom? Lebo IG nevypisuje, neoznamuje, keď ťa niekto zablokuje...

vanilkovazmrzka
2. jún 2025

Ak jeho ucet najdes a vidis ze je zablokovany, tak to znamena ze si zablokovala ty jeho, inak by ti jeho ucet vobec nenaslo

vanilkovazmrzka
2. jún 2025

Alebo ma ucet deaktivovany a je tam nejaky delay kym sa uplne strati z vyhladavania

Ved napis @ a povieme ti ci ho vidime

zdenic
autor
2. jún 2025
@lindous

Ak ho nevieš cez hlavný účet vyhľadať, zablokoval ten... čo presne ti ukazuje na tom druhom? Lebo IG nevypisuje, neoznamuje, keď ťa niekto zablokuje...

@lindous cez ucet cez ktory som si s nim pisala tak tam vidim ze som blokovana, ale cez osobny, hlavny ucet mi ukazyje ze ucet zruseny.. cez ten mi ho nenajde vobec..🤷‍♀️

zdenic
autor
2. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ak jeho ucet najdes a vidis ze je zablokovany, tak to znamena ze si zablokovala ty jeho, inak by ti jeho ucet vobec nenaslo

@vanilkovazmrzka keby som ho zablokovala ja tak o tom viem 😅ja som nic neblokovala,proste cez profil kde sme boli v kontakte tak mi ho cez spravy najde, ale neukazuje mi tam pocet slodovatelov ani sledovanych ani pocet prispevkov a sukromny profil. Ale cez moj hlavny p4osil mi ukazuje ze profil zruseny

zdenic
autor
2. jún 2025
@maximiliana

@zdenic ak ta zablokoval, mal na to dovod a ty mas potrebu ho stale sledovat, to je diagnoza... vies o tom?

@maximiliana vies o tom ze nevediet o tom nic,ani o situacii ani o dovode a sudit tiez nieje uplne zdrave?🙂pajem vsetko dobre😉

zdenic
autor
2. jún 2025
@januska12323

Tak ti treba. Nechaj ho na pokoji. Ostaneš zablokovaná aj keby si si ďalšie účty vytvorila,

@januska12323 jaaj dalsie pani mudra🙂niektorim ludom by som zelala stretnut samich seba🙂

vanilkovazmrzka
3. jún 2025
@zdenic

@vanilkovazmrzka keby som ho zablokovala ja tak o tom viem 😅ja som nic neblokovala,proste cez profil kde sme boli v kontakte tak mi ho cez spravy najde, ale neukazuje mi tam pocet slodovatelov ani sledovanych ani pocet prispevkov a sukromny profil. Ale cez moj hlavny p4osil mi ukazuje ze profil zruseny

@zdenic keby ta zablokoval nevidis ani tie spravy nedokazes to pochopit? Vravim ti ze napis @ nech sa na to pozrie uplne cudzi profil lebo najskor ma teda ucet docasne deaktivovany

zdenic
autor
4. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@zdenic keby ta zablokoval nevidis ani tie spravy nedokazes to pochopit? Vravim ti ze napis @ nech sa na to pozrie uplne cudzi profil lebo najskor ma teda ucet docasne deaktivovany

@vanilkovazmrzka ale ved na to pozeral uplne cudzi profil a ucet ma normalny len ho ma sukromny🙂 preto nerozumiem