Ako sa vyhnúť podľahnutiu influencerkam?
Ahojte, vždy som si myslela, že som pomerne rozvážna osoba, čo má vlastnú hlavnu. Ale prišla som na to, že som veľmi ľahko ovplyvniteľná. Čo som si už kúpila - sprchovú hlavicu Zenea ( vypadávajú mi vlasy a mám veľmi suchú pokožku, tak toto mi trochu pomohlo), doplnky stravy, vitamíny, make up za 60 eur, ktorý nie je zlý, ale ani topka, Kúpila som si Thrivo drink, ktorý mne nerobí dobre a tu mám celé balenie nevypité. Kúpila som si drahú Matchu, ako áno je fajn, ale nepijem ju každý deň, hlavne nie mimo leta. A už na mňa vyskakuje Kolagen drink od bloom robbins. Mám po 40tke, pijem kolagén, tak pozerám po ňom...
Ako to robíte vy, aby ste sa nenechali ovplyvniť? Alebo ovplyvniť ale s rozumom?
Lebo to, čo jednému zaberá, druhému nielenže nemusí, ale môže mu aj škodiť.
@malinkajozka pozri dievca, ja mam uplne ine problemy, ako ty zjavne. Ako som povedala, hladam nieco na zastavenie padania vlasov, v tomto smere sa necham ovplyvnit, poradit, nasmerovat - magistrou v lekarni, lekarkou, znamou, influencerkou apd. Ak mas typ, tak sem s nim, nacitam, porovnam. Ak nemas, tak bez si urobit temu o Gilmorovych dievcatach, ci nieco z tvojej doby. Btw, som starsia ako ty. Papi
V prvom rade sa riadim vlastnou intuíciou a sama si kúpim čo uznam za vhodné a za ďalšie influencerkam neverím nič lebo polovicu maju zaplatenú tak jasné, ze človek vychváli aj jed na potkany ak má mať s toho benefity😃
Napr.taka Hrmova co vyšla nová špirála,tak vždy ju chváli kazdu jednu a na každú povie že lepšiu ste nemali