icon

Ako si zachovať individualitu v online svete?

dora281
4. jún 2025

Ako sledujem vývoj , s ľuďmi sa manipuluje vo verejnom online priestore čím ďalej , tým viac . Niektorí sami už ani nerozmýšľajú , chcú sa podobať na influencerov , youtuberov , .... Kto sú tzv. sledovatelia ? Majú vôbec na život vlastný názor , či iba idú ako také teliatka , za svojimi vzormi a idolmi ? Veď to je chorá doba , svet sa úplne zbláznil , kam sa podel obyčajný zdravý sedliacky rozum ? Tak , a teraz ma môžete ukameňovať , lebo som vyjadril svoj názor . Budem mať tiež sledovateľov ? Pekný deň do verejného priestoru ....🙂

Strana
z2
pralinka25
4. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nie som sef a ani by som byt nikdy nechcela. Mam ine konicky 😄 a tiez tri deti.
No ja som blizenec cize bosorka s princeznou a anjel s certom v jednom. 😁 a co sa tyka rozhodnosti? To ani ja nejako v tom nevynikam ale osvedcilo sa mi nechat zivot plynut a vacsina veci sa rozhodne sama 😉

marryliese
4. jún 2025

neuznávam aké obrovské mená sa robia z youtuberov a influencerov, áno ovplyvňujú ľudí, áno majú dosah ale preháňa sa to. Najsympatickejší sú mi tí, ktorí sa snažia priniesť vo svojom vystupovaní niečo pozitívne, dať mladým príklad. Za to sa mi protivia tí, ktorí sa akejkoľvek zodpovednosti zdráhajú a robia videá s prepáčením o hovne a mladým ukazujú, že je v pohode robiť blbosti, jesť nezdravo, byť k druhým arogantní a pod. Áno občas si zapnem aj youtubera, ktorý robí letsplay alebo niečo kde nemusím rozmýšľať, ale vyhľadávam skôr videá, ktoré mi niečo prinesú alebo sú zaujímavé. Beriem ich ako novodobých novinárov, neuznávam názor, že majú peniaze zadarmo, my ani nevidíme koľko roboty je za tým.

Strana
z2