Ako spoľahlivé sú nákupy z Allegro?
ahojte, kupovali ste niekto tovar cez allegro? Je to spolahlive? Nasla som si tam ruksak, dorucenie z UK. Tak ci to aj pride.
Treba pozrieť recenzie predajcov, inak bežne objednávam
@denisa_deniska no hodnotenie ma len jedno, 100%, na allegre je tri mesiace.
nikdy som z allegra nic neobjednavala este
Kľudne kúp ale plat kartou aby si mala ochranu allegra.
Kľudne kúp ale plat kartou aby si mala ochranu allegra.
@zalka ano, urcite kartou budem. Mam moznost jednorazovej platby, takze pouzijem pre istotu virtualnu kartu. Vdaka
V pohode. Raz som tovar vrátila, oni vrátili peniaze.
V pohode. Raz som tovar vrátila, oni vrátili peniaze.
@lukbe vdaka. Pisu ze dorucenie do 14 dni a malo by to ist z uk. Tak snad sa nepopalim.
Áno, sú tam rôzni predajcovia, takže to nemusí platiť úplne vždy. Mne sa však ešte nestalo, že by mi prišlo niečo poškodené alebo neprišlo vôbec. Zakaždým v pohode nákup, objednala som odtiaľ už zopár vecí 🙂
2x prišiel tovar v poriadku a teraz tretí tovar poškodený, práve riešim reklamáciu, je to však firma z poľska takže neviem ako pochodím. Fakt treba pozerať recenzie predajcu, aj keď tento mal fajn recenzie, 3 veci z troch i napriek tomu prišli poškodené. Tovar prišiel za 5 dní
ja som nedávno tiež riskla síce nemal hodnotenie top predajca ale aj tak som kúpila jedny pekné papučky lebo nikto odtial ich nemal v ponuke a aj také letné šlapky na doma k tomu a prišlo mi to ešte skôr ako od top predajcov.Dneska som si bola pre ne v boxe.Lebo ak objednávam, väčšinou len od takých 100 percent čo sa týka hodnotenia.Veď aj títo noví musia nejako začínať.Ale ak by to bola nejako moc velká suma tak by som si to rozmyslela.Toto bolo len pár eur tie papuče a šlapky takže keby to nepríde žiadna tragédia by sa nekonala
ja som nedávno tiež riskla síce nemal hodnotenie top predajca ale aj tak som kúpila jedny pekné papučky lebo nikto odtial ich nemal v ponuke a aj také letné šlapky na doma k tomu a prišlo mi to ešte skôr ako od top predajcov.Dneska som si bola pre ne v boxe.Lebo ak objednávam, väčšinou len od takých 100 percent čo sa týka hodnotenia.Veď aj títo noví musia nejako začínať.Ale ak by to bola nejako moc velká suma tak by som si to rozmyslela.Toto bolo len pár eur tie papuče a šlapky takže keby to nepríde žiadna tragédia by sa nekonala
@liusa82 nie je to velka suma, ruksak za 30€, velky priestranny, ale teda jedno hodnotenie 100%.
tak to vyskusam
mala si ešte pozreť,či ho nemajú v ponuke aj iní predajcovia s viac ohodnoteniami.Vždy pri výrobku je taký porovnávač nižšie a tam napísané od iných predajcov. Najlacnejšie,najrýchlejšie a malo by ti vyhodiť všetky ponuky.Ak tam nič nebude je to políčko prázdne,tak asi ten batoh majú v ponuke iba oni na celom Allegre.Ja som to mala tak s tými papučami
mala si ešte pozreť,či ho nemajú v ponuke aj iní predajcovia s viac ohodnoteniami.Vždy pri výrobku je taký porovnávač nižšie a tam napísané od iných predajcov. Najlacnejšie,najrýchlejšie a malo by ti vyhodiť všetky ponuky.Ak tam nič nebude je to políčko prázdne,tak asi ten batoh majú v ponuke iba oni na celom Allegre.Ja som to mala tak s tými papučami
@liusa82 ano, to som pozrela, ale nikto iny ho nemal. Snad to bude ok. Objednavala som kedysi davnejsie dost veci napr. z aliexpresu, nejake dekoracie domov, ulozne riesenia, take vselico (drobnosti na kamoskinu svadbu,..) a vzdy vsetko bez problemov prislo. Tak toto bude asi podobne.

Treba pozrieť recenzie predajcov, inak bežne objednávam