Ako ste spokojní s andreashopom?
Ja som raz od nich objednala remington kulmu a drziak bol lacny plastovy, a ked som tu kulmu pozerala v nay, tak bola taka tazka semisova.
Postrehli ste nieco taketo? Chcem kupit drahsiu vec a neviem, ci mam odvahu.
Dakujem!
Vzdy bolo vsetko v poriadku
Veľká spokojnosť aj s reklamaciou
Môj názor:
Ponúkajú tovar, ktorý väčšinou nie je určený na SK trh, t.j. návody v SK jazyku od nich nečakajte. Na Heureke majú navyše pod svojou značkou viacero e-shopov (hrajú sa na konkurenciu samí sebe).
Až na písomnú výzvu a pohrozením, že na SK trhu musia dať aj SK návod na obsluhu, Vám ho pošlú ako pdf súbor, prípadne na ďalšie naliehanie ho vytlačia u seba na čiernobielej tlačiarni a pošlú v obálke.
Z hľadiska spotrebiteľa majú dobré ceny, lebo podliezajú konkurenciu, avšak je to zrejme spôsobené tou migráciou tovaru po EÚ kade-tade, tzn. tovar skladom nemusí byť vždy tovar skladom a preto sú aj dlhšie dodacie lehoty.
Záver:
Keď to je možné, objednávam inde, ale pravdou je, že zopár vecí mám aj od nich. Reklamácia zatiaľ chvalabohu žiadna.
@paulinam99 Co sa tych navodov tyka, v dnesnej dobe sa kvoli ochrane prirody preferuje elektronicka forma.
A nemyslim si, ze je to problem e-shopu, ked ludia nevedia, ze manualy su bezne dostupne na nete, vacsinou multijazycne a pokial nie, tak prekladac v mobile, ci v PC, je schopny ich bez problemov prelozit.
Vela vyrobkov, je na krabici oznacenych QR kodom, alebo adresou stranky vyrobcu, ci distributora, odkial je mozne manual stiahnut.
A pokial take oznacenie nie je, staci do Googla zadat znacku a typove oznacenie vyrobku a Googl manual najde.
Este sa mi nestalo, ze by som nejaky manual, ktory som potreboval, na nete nenasiel.
@petedea Súhlasím, ale legislatíva SR pri predaji v SR to proste vyžaduje. A opakujem, z e-shopov nakupujú aj ľudia, ktorí nemajú doma tlačiarne a čítanie z monitora (častokrát s nekvalitným rozlíšením) je pre nich predsa len diskomfortné. Možno práve preto túto povinnosť ešte zo zákona legislatívci nezmazali. 😉
Mimochodom, dnes už prevládajú nákupy v e-shopoch z mobilných telefónov, kde je čítanie manuálov ešte obtiažnejšie najmä pre starších ľudí.
@paulinam99 Velmi dobre chapem, co myslis.
Hovorim len o sposobe, ako sa zarucene dostat k manualu.
Zakonov sa vsak v tejto slovenskej dzamahirii, v ktorej v podstate vobec nic nefunguje a nikto za nic nemoze, budes dovolavat zbytocne, to rovno mozes ist do blazinca a tam sa dovolavat svojich prav a vysledok bude rovnaky.
A okrem toho, bodaj by toto bol najvacsi problem tej velmi trapnej a velmi ubohej parodie na stat, zvanej Slovensko.

Máme odtiaľ sušičku varnu dosku aj rúru . Všetko super spoľahlivé . Avsak niekedy majú dlhšie dodanie