Ako stiahnuť všetky fotky zo služby Gmail naraz?
Dievčatá normálne hanba ako svet ale musím sa spýtať gúgel mi nepomohol 😃🫣...prišlo mi vela fotiek na Gmail a ja ich neviem stiahnuť naraz, iba po jednom, potrebujem si ich uložiť normálne do mobilu, nie na žiaden Google disk alebo inú online platformu, fotky cez mail som sťahovala naposledy asi 20 rokov dozadu ozaj neviem ako na to...dakujem za každú radu
Skus si otvorí fotky ci sa tie fotky neulozili. Ja som si teraz preposlal par fotiek na Gmail a tie fotky sa mi uložili
@markusrasford nie veru nemám ich medzi fotkami, normálne neviem ako na to 😅...
A ten co ti ich poslal by ich nemohol dat do súboru a potom spolu stiahnuť
A ten co ti ich poslal by ich nemohol dat do súboru a potom spolu stiahnuť
@markusrasford ten dotyčný je vôbec rad ze ich vedel takto poslať 🙂 som za to vďačná lebo by som nemala žiadne, je to starší pán a nepouziva nic ine len mail
No, na mobile neviem - nenasiel som to, ale na pocitaci ked otvoris mail, tak bud mas stiahnut kazdu jednu fotku alebo vpravo mam taku ikonu "download all attachments"... Tak skus na pocitaci a skopiruj si to na cloud (google ak mas tak na photos.google.com). Alebo este skus - teraz som skusal na mobile... Klikni na prvu fotku v tom emaily a ona sa nacita (zobrazi na celej obrazovke)... vpravo hore na tri bodky (android) a tam mi ponuka "save all"
No, na mobile neviem - nenasiel som to, ale na pocitaci ked otvoris mail, tak bud mas stiahnut kazdu jednu fotku alebo vpravo mam taku ikonu "download all attachments"... Tak skus na pocitaci a skopiruj si to na cloud (google ak mas tak na photos.google.com). Alebo este skus - teraz som skusal na mobile... Klikni na prvu fotku v tom emaily a ona sa nacita (zobrazi na celej obrazovke)... vpravo hore na tri bodky (android) a tam mi ponuka "save all"
@zic skúšam skúšam jedine co tam je tak takto alebo som slepá 😵💫
V akej appke to otvaras? Gmail alebo nejaka ina appka? Lebo ja vidim normalne na spodku mailu vsetky fotky (v mojom pripade 3)... kliknem na hoci ktoru, ona sa otvori a ja tam vidim iba vpravo hore to menu (tri bodky)... a tam mam "uloz vsetky / save all"... a vsetky sa mi ulozia do "downloads"
V akej appke to otvaras? Gmail alebo nejaka ina appka? Lebo ja vidim normalne na spodku mailu vsetky fotky (v mojom pripade 3)... kliknem na hoci ktoru, ona sa otvori a ja tam vidim iba vpravo hore to menu (tri bodky)... a tam mam "uloz vsetky / save all"... a vsetky sa mi ulozia do "downloads"
@zic Gmail to je 🙂
Sakra... ja mam uplne ine rozhranie...
A mas android telefon alebo apple?
tie tri bodky vpravo hore rozklikni,ja tam mám aj možnosť "uložiť všetky"

Skus si otvorí fotky ci sa tie fotky neulozili. Ja som si teraz preposlal par fotiek na Gmail a tie fotky sa mi uložili