icon

Ako upraviť profilovú fotku na Facebooku?

22. jan 2025

Prosim dve otázky.

Ako si nastavím profilovú fotku, to koliesko tak, aby ostalo iba koliesko a nie keď kliknem celá fotka? Dá sa potom likovat?

Druhá, dá sa zistiť, kedy bol založený cudzí FB ucet? Kedysi to bolo písané na konci ale teraz neviem....

lindous
22. jan 2025

Súkromie nastavíš na “iba ja”, fotka sa potom nedá rozkliknúť, ani dať like…

autor
22. jan 2025

@lindous aha, ale.inak to nejde? Že sa nedá rozkliknut ale dať like sa dá?

rozculena
22. jan 2025

@lindous pri profilovej fotke sa nedá nastaviť súkromie,fotka je verejná,teraz som pozerala nastavenia

lindous
22. jan 2025

@rozculena mne sa teda dá, aj to tak mám na profilovke nastavené, tak neviem kde je problém 😅 ak je verejná, vedia ju rozklinut všetci, ak pre priateľov, tak iba priateľa a ak iba ja, tak iba ja, ostatní ju vidia iba v krúžku na profile

Autorka, neviem o inej možnosti, neviem si predstaviť ako by ti na ňu ľudia dali like, keď ju nevedia otvoriť…

janai1
22. jan 2025

@lindous neviem kedy si si to nastavovala ale už dlhšie sa nedá zmeniť profilová fotka z nastavenia "Verejné"

lindous
22. jan 2025

@janai1 koncom decembra, stále to tu po rozkliknutí troch bodiek mám a skúšala som to aj teraz pomeniť, mam tam všetky možnosti 😅 k môjmu fb sa nejak táto info, že to nejde, asi nedostala😄

autor
Autor odpoveď zmazal
janai1
22. jan 2025

@lindous zaujímavé 😂

rozculena
22. jan 2025

fotku vidí každý,upraviť môžeš to,kto to môže lajkovať,komentovať

autor
22. jan 2025

@rozculena paráda, ďakujem

A to zalozenie účtu neviete? Totižto pridala som si ako priateľa jedného človeka (podľa mena som si myslela že to je niekto) ale teraz si píšeme a mám podozrenie že je to môj ex. Ako teda viem zistit,.kedy bol založený ten profil?

lindous
22. jan 2025

@janai1 No to je náhľad profilovej fotky, teda to že ju na profile v krúžku vidno, to áno, to je verejné, ale teda nie každý ju vie rozkliknúť a zobraziť podrobnosti ako je uvedené vyššie...

rozculena
22. jan 2025

to neviem,či zistíš........ani ja som to vo svojom účte nenašla....kedysi tam bol dátum