Ako vrátiť tovar do Vida XL?
Ahojte, uz ste niekedy vratili tejto firme tovar? Ak ano, kde maju odberove miesto? Poslali iba stitok a dovi. Ziadne ine info.
@regsy no ja im dam pozitivnu urcite.... Nieze mi odoslu zly tovar, v zlej farbe, ale este ja mam platit 10e za to, ze vratim. Fuj otrasne.
pofidérny eshop,nikdy by som tam nič nekupovala
Adresa pracoviska:
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo
The Netherlands
toto si vyplnila?
https://vidaxl.zendesk.com/hc/sk/requests/new?t...
@rozculena samozrejme. Na tretikrat mi odpisali.... To uz riesim tyzden. Teraz mam stitok ale neviem, kam to mam zobrat.
Ja som im najprv napísal, že ak mi nevyriešia problém, napíšem im negatívnu recenziu. Ignorovali to. Keď už visela negatívna recenzia na webe, hneď sa problém vyriešil, i keď som čakal. Potom problém odstránili, a asi 3x mi zrazu telefonovali, aby som upravil negatívne hodnotenie. Samozrejme, že som ho neupravil 🤫 Takže napíš negatívnu recenziu s popisom problému, oni sa ozvú 😅
môžem sa opýtať ako ste nakoniec dopadli s vrátením tovaru, tiež riešim tento problém, majú to tam dosť komplikované
@monci20 vfatili sme, ale z ceny za tovar stiahli dopravu 10e ci kolko..... Strasne
Ďakujem

Tiež som od nich niečo kúpil, no nemusel som síce reklamovať, ale išlo o nesprávne zaúčtovanú DPH. Asi mesiac a pol či dva som to riešil, niečo otrasné. S kontaktmi bieda, ale 5x pošlú echo, aby som dal pozitívnu recenziu.