icon

Ako vrátiť tovar do VidaXL?

anjelik123456
18. dec 2023
viestta
18. dec 2023

Maju to napisane na stranke, staci pohladat a precitat

hipuska
18. dec 2023

Ja som vracala,.treba postupovať podľa.instrukcii na stránke.. co.ti nie.je jasne?

bubuzu
18. dec 2023

@anjelik123456 tiež som vracala, poslali mi nejaký kód, podľa hmotnosti balíka, ten som naň nalepila a zaniesla na zberné miesto. Peniaze potom za nejaký čas vrátili na účet.S čím si nevieš rady?

t1nusa
18. dec 2023

@anjelik123456 ja nerozumiem či je v dnešnej dobe fakt tak ťažké sa informovať v konkrétnej spoločnosti - napísať email alebo zavolať? to aby človek dostal všetko ako na zlatom podnose…. 🤬

hipuska
18. dec 2023

@t1nusa no tak zase, majú dosť zložitý postup. Spoločnosť nie je slovenská, takže je to mierne komplikovane. Slušne sa opýtala, takže si tieto blbé reči odpusti. Pani vsevediaca

t1nusa
18. dec 2023

@hipuska trvalo mi presne 10 sekúnd kým som sa preklikala k informacii o vrátení tovaru… pravda sa asi zle počúva, ale žiaľ je to tak a slečna/pani autorka príspevku nie je jediná, každý deň je tu xy príspevkov ohľadom rôznych veci, ktoré si človek vie zistiť aj sam behom pár minút, ale prečo namiesto toho nenapísať sem a čakať kým to zistí niekto za vás, že? 🤷🏻‍♀️
žiadne blbe reči, len vyjadrujem svoj názor, to snáď môžem

hipuska
18. dec 2023

@t1nusa to, že sa tam preklikas, neznamená, že ten tovar aj vrátiť vieš. Je to tam zložitejšie, tovar sa nevracia normálne.