icon

Ako vybrať najlepšiu umelú inteligenciu zdarma?

20. nov 2024

Využívate AI? Čo by ste mi doporučili, ideálne zdarma. Nebudem častý používateľ, no veľmi sa v tom neorientujem aké rôzne typy existuju a aký tam je rozdiel. Viem, že v niektorých si vedia ľudia upraviť hlas, fotky . Tie budú zrejme platené. Je každá z nich iná zameraná na niečo ( že jedna napr čisto na foto, iná na hlas) alebo existuje aj jedna ktorá obsahuje všetko toto?
Chcela by som mat nejakú stiahnutu v mobile, pre prípad potreby. Či už pracovne ale aj na bežne účely, kedy nie všetko sa podarí hneď vygooglit ( hlavne keď je niečo laicky napísané) tak toto by mi celkom pomohlo.
Ďakujem za tipy a ešte dodam, že toto nemá byt diskusia o tom prečo áno prečo nie, tak prosím nespamujte ale odpovedajte len k veci
Ďakujem

ssimusska
20. nov 2024

Chat GPT

janagem
20. nov 2024

To chat gpt môžeš zadaj aj túto otázku a dostaneš úplnú odpoveď :D

lucik194
20. nov 2024

taktiez Claude.ai

autor
20. nov 2024

@janagem no len to je ten problém keď si dám chat gpt vyskočí milion typov označení atd a preto chcem poradiť, ktorú konkrétne aj niekto odporúča 😊

wade
20. nov 2024
rozculena
20. nov 2024

@lucik194 tam mi stále vypisuje Nepodarilo sa vykonať 'insertBefore' na 'Node': Uzol, pred ktorý sa má vložiť nový uzol, nie je potomkom tohto uzla.

lucik194
20. nov 2024

ziadna nie je idealna ani fungujuca na 100perc. a uz vobec nie zadarmo, ked chces plne funkcnu. aj chat gpt je zadarmo len obmedzena verzia, full verzia sa normalne plati

rozculena
21. nov 2024

@maya2023 to,čo by som chcela,akosi nefunguje🙄