icon

Ako vymeniť tvár na fotkách v Adobe Photoshop?

21. feb 2025

Ahojte, mam 2 fotky deti, kde by som potrebovala vymenit tvar jedneho dietata za tvar v tom istom uhle z druhej fotky. Ide to, prosim? Trebars mam 2 takmer identicke fotky, len na jednej sa divne tvari jedno dieta a na druhej dve ine. Cize da sa vziat akoby tvar z jednej fotky a nahradit ju na tej druhej? Och, neviem to lepsie vysvetlit a pridavat fotky na plochu nechcem. Ak to niekto chape a vie odpisat, bola by som vdacna ❤️

really8
21. feb 2025

Ano da

autor
21. feb 2025

@really8 A vedeli by ste mi prosim povedat, v akom dostupnom programe? Lebo v zahranicnych videach som to videla, len to boli profi.

really8
21. feb 2025

Tak to neviem. Nam fotografka tak menila usta (aby boli bez cumlika).

13uzivatelka11
21. feb 2025

No v mobile to asi neurobís.. Stiahnes si do počítača photoshop nejakú free verziu, vystrihnes tvar, ktorú chceš preniesť na druhu fotku a prilepis ju tam... Alebo poprosis niekoho kto to vie urobiť..

autor
21. feb 2025

@13uzivatelka11 Vsak samozrejme, ze v mobile nie, ale neviem, ci to ide v tych bezne dostupnych verziach photoshopu, to sa vlastne aj vyssie pytam, ze ci nie len v nejakych profi. A bohuzial nikoho takeho nepoznam...

prettywoman1212
21. feb 2025

Free verzia photoshopu neexistuje. Existuje taka ktora sa plati mesacne v balicku za 70€, viem to, lebo si ju platim. Pracujem ako fotografka a graficka. Autorka, posli mi do spravy prosim ze o co sa jedna, mozno ti budem vediet pomoct.

e1h
21. feb 2025

@prettywoman1212 Nemusí si predplatiť kompletne všetky programy od Adobe, balík Lightroom + Photoshop môže mať za 18,43 € / mesiac. Donedávna dokonca za 11,99 € / mesiac.

prettywoman1212
21. feb 2025

@e1h Myslim ze aj to je vela penazi na niekoho kto by s tym nevedel ani robit a potreboval by to na jednu fotku 🙂 Uz som jej to spravila 🙂