Ako vypnúť end-to-end šifrovanie na Facebooku?
Ahojte,neviete ako vypnut na fb end to end sifrovanie? Pri niektorych kontaktoch to mam, netusim preco. Ked mi napisu tak to zmizne a vobec to neviem precitat. Ako to vypnem? Presla aom cele nastavenia a prd som nasla.
ahoj
e-2-e sifrovanie nevies vypnut a nijak nesuvisi s tym ze sa ti stracaju spravy. Skor to vypada ze na tych konverzaciach je nastavene "miznuce spravy". Alebo ich druha osoba po odoslani zmaze a zmazu sa aj u teba
@lubossi my sme to pozerali, ked vedla mna sedela. Akonahle sa odhlasim a dotycna osoba mi napise, a znova sa prihlasim, tak ja nevidim nic co mi napisala
Pritom ta osoba ma celu nasu konverzaciu, len ja nic
na pc? tam treba po adhlaseni zadat nejaky kod aby sa spravy synchronizovali, inak ti nic nepride
na pc? tam treba po adhlaseni zadat nejaky kod aby sa spravy synchronizovali, inak ti nic nepride
@lubossi ano na pc..a nevies kde to mam zadat??
@lubossi viem tam pozriet ze kto ma ake kluce,alw neviem co a tymi klucami spravit
hore vpravo ked kliknes na spravy tak odhora adavas kod aby sa ti stiahli spravy (inak vidis len tie stare nejake)
@lubossi vdaka,ked budem na pc budem hladat, lebo uz ma zuflastvo chyta .
to ta bude az potom, co si nebudes vediet spomenut, aky 6 miestny PIN si si zvolila na messanger na zabezpecenie ;)
to ta bude az potom, co si nebudes vediet spomenut, aky 6 miestny PIN si si zvolila na messanger na zabezpecenie ;)
@lubossi ale ja som si tam prisaham ziadny pin nedavala ale ja chodim na fb a spravy na pc, cez mobil nie. Prisaham,ze odo mna nikdy pin nechcelo :D
prinajhorsom ho mozes resetovat
Go to messenger.com.
Click your profile picture in the bottom left.
Click Privacy & safety.
Click End-to-end encrypted chats.
Click Message storage.
Click Reset PIN.
Mne to tiež blbne, na domovskom PC ide všetko, na inom PC aj pri zadani spravneho PIN kodu prosto neukaze najnovsie, ukaze ich iba ak su obe strany sucasne online. Je to celé zle, vypnut totalne sa to asi ani neda, kedze to je ich fakt divná taktika ochrany správ (že sa k nim ani Pán Boh nedostane)
tam bude problem. on sa snazi tie spravy sifrovat medzi dvoma zariadeniami. ked pride tretie, musi sa to pinom synchronizovat, ale funguje to desne no
prinajhorsom ho mozes resetovat
Go to messenger.com.
Click your profile picture in the bottom left.
Click Privacy & safety.
Click End-to-end encrypted chats.
Click Message storage.
Click Reset PIN.
@lubossi vdaka, velmi si mi pomohol, zajtra ti napiswm,ci som vyriesila tento rébus:D
Mne to tiež blbne, na domovskom PC ide všetko, na inom PC aj pri zadani spravneho PIN kodu prosto neukaze najnovsie, ukaze ich iba ak su obe strany sucasne online. Je to celé zle, vypnut totalne sa to asi ani neda, kedze to je ich fakt divná taktika ochrany správ (že sa k nim ani Pán Boh nedostane)
@konik777 presne,to je taka ochrana,ze ani boh to nenajde :D neviem na co je toto dobre
hore vpravo ked kliknes na spravy tak odhora adavas kod aby sa ti stiahli spravy (inak vidis len tie stare nejake)
@lubossi tak som to robila aj ja, ale mám niektoré správy end to end schifrované, ako zruším toto šifrovanie u všetkých, aby som videla ich profily a oni môj?

ahoj
e-2-e sifrovanie nevies vypnut a nijak nesuvisi s tym ze sa ti stracaju spravy. Skor to vypada ze na tych konverzaciach je nastavene "miznuce spravy". Alebo ich druha osoba po odoslani zmaze a zmazu sa aj u teba