Ako vypnúť reklamy na Modrom koníku?
Baby ako to vypnúť 😭😭😭 ved to je o nervy ďakujem

Žiaľ asi sa nedá. Ale to aj x stránok čo človek otvorí ani nenájde článok lebo je reklama cez reklamu
Žiaľ asi sa nedá. Ale to aj x stránok čo človek otvorí ani nenájde článok lebo je reklama cez reklamu
@sszuzu8 hej máš pravdu, hľadám recept na nete a na každej stránke ktorú otvorím reklama 😭 veď to je hrozné takto niečo hľadať čítať
Ved aj na stene sa to tu hemzi reklamou.
V mobile použi prehliadač Firefox a tam zapni rozšírenie uBlock Origin
adblock,adguard mám v notbuku,nemám žiadne reklamy
@rozculena ja som si stiahla 2 z playstore a neviem nejak nefungovalo reklamy furt 🤷♀️ či tam treba ešte niečo nastaviť?
@rozculena stiahla som si teraz adguard a pozri reklama aj tak
@rozculena stiahla som si teraz adguard a pozri reklama aj tak
@anonym_autor na mobile si nastav privátnu dns s názvom " dns.adguard.com " ( bez uvodzoviek) a nebudeš mať žiadne reklamy
@anonym_autor na mobile si nastav privátnu dns s názvom " dns.adguard.com " ( bez uvodzoviek) a nebudeš mať žiadne reklamy
@janai1 v tom prípade mi nefungovala apka lidlu a dokonca ani mBank......
@janai1 netusis, ako velmi si mi pomohla, uz som si trhala vlasy, na ziadne pofiderne stranky som nechodila, ani len kukaj to a spol., napriek tomu mobil plny reklam..nepomohol ziaden navod z netu, ziadne blokovanie reklam, mazanie cookies atd atd..az toto! Velmi velmi DAKUJEM, ze si si dala tu namahu a napisala to sem! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️