Ako vypnúť upozornenia na narodeniny na Facebooku?
Ahojte, ak mám vypnute zobrazenie dátumu narodenia, nepríde ani priateľom upozornenie, že mám narodeniny? Alebo ako to vypnúť? Aby sa im nezobrazilo upozornenie?
@bloger ďakujem, no uvidíme, keďže dátum sa blíži 😀
Keď nemáš zobrazené nemá im čo prísť.
@januska12323 ved som myslela, či FB dajak z vlastnej iniciatívy neposiela...
A prečo nechceš aby to vedeli? To je také milé, že niečo pekné napíšu. Mňa to teda poteší od priateľov.
ja to mam nastavene, ze datum narodenia sa zobrazuje len mne, a vtedy o tom nikto nevie
V nastaveniach, kde mas uvedeny datum narodenin, si nastav ze videt ho mozes iba ty.
@1sally12 😀 presne toto napíšem ja, keď bude po. Predpokladám, že keď vypnem pripomenutie FB, spomenu si možno 2ja ludia 😃
@u2jana áno, tak som dala
Zeny,tie co mate na fb kadejake ruky-nohy,ludi,s ktorymi nie ste cely rok v kontakte,vysmievate sa tym ,ktori podakuju za blahozelanie ,preco vobec takych ludi na fb mate????
Ci aby ste mali v priateloch 800 ludi a viac a posobili pred inymi na roztrhanie?
Zvlastna logika pre mna....
@fantaghiro21 nemám pocit žeby sa tu dakto vysmieval. Ja nemám veľa ľudí na fb. Možno do 20 priateľov. Ale, aj tak nerada zdieľam akékoľvek informácie o sebe a svojom súkromí
@fantaghiro21 práveže ja nemám kadejaké ruky-nohy presne z tohto dôvodu. Mám 29 priateľov.

Ak to máš vypnuté tak nie.