Ako vyriešiť problém s nezobrazujúcim sa príbehom na Facebooku?
Ahojte viem ze je tu viacero diskusii ale toto som konkretne nenadla, vie mi niekto poradit, ked pridam pribeh na fb tak sa mojim priatelom nezobrazuje hore na tej liste ( kde su vsetky pribehy od priatelov) , mam novy mobil, nastavene mam vsetko dobre uz som to viac x kontrolovala, skusila som aj restartovat aplikaciu mobil, odinstalovat a znovu nainstalovat, vopred dakujem za rady
No, pokiaľ ja viem, tam sa zobrazujú iba tí, na ktorých často klikas alebo si pozeráš ich profil. (Veď sa tam všetko nevojde). Alebo sa obnovuje, ak príde novší príbeh.
@luciar260 presne toto ani mne nejde od vcera, vobec sa moje pribehy nezobrazuju ľuďom, az ked nahodne kliknu na moj profil....bezne som mala 400 zhliadnuti plus liky a teraz 3-4 zhliadnutia, a ked som skusala pozriet cez segru alebo muza tak nic neukazu,musi si ma vyhladat a kliknut na profilovu fotku,pribeh🙈🤷
Ani mne to nefunguje ..... :( to iste mam aj ja
Ja som im tam písala a 2 deň nič skúšala som všetko a bohužiaľ tak uvidíme či to časom nabehne mám rovnaký problém
Ja mám ten istý problém... Som sa čudovala že čo sa to deje ale tak vidím že nie som jediná
Aj ja mam ten istý problém, pár zobrazení príbehu mám nechápem deje sa to od konca januára

A keď si tvoj profil kliknú, tak príbeh vedia otvoriť, iba sa im neukazuje na hlavnej stránke? Alebo ho vôbec nevidia??