Ako vyriešiť problém s rozmazanými obrázkami vo Worde?
Dobrý deň, chcela by som sa informovať, kto by ste mi vedeli pomôcť vyriešiť môj problém. Z programu WORD keď chcem vytlačiť obrázok je celý ako keby rozmazaný a posunutý, akonáhle obrázok vytlačím na tej istej tlačiarni bez aplikácie word, vytlačí sa normálne. Obrázky, ktorý je zle posunutý vytlačený a obrázok dobre vytlačený posielam v prílohe.
Ak by ste mi niekto vedeli poradiť, bola by som Vám nesmierne vďačná. Už som skúsila aj odinštalovať a nainštalovať tlačiareň, vymenila som toner za originálny, aktualizovala som tlačiareň aj pc, aj reštartovala. nič nepomáha.
Vopred ďakujem za akékoľvek rady.

Ďakujem, za Vaše odpovede, ale problém nie je v rozlíšení obrázku... ale s tým že je ten obrázok posunutý o pol centimetra nižšie... akože čierne oči ma inde ako majú byť. Áno sú to iné obrázky ale o to nejde. Problém je, že akonáhle ho vytlačím z wordu je posunuty keď bez wordu iba ako jpg, je jedno aký obrázok je vytlačený v poriadku, resp. Neposunutý....

Ale to su dva rozdielne obrazky, nie? A teda ktory z nich je posunuty a ktory dobry?
Teda asi ten druhy sa mi zda strasne "pixelaty"... A teda podla mna je to iny obrazok ako ten hore... Aky "velky" je ten obrazok, ktory je rozmazany? Velkost suboru (alebo teda idealne ake ma rozlisenie?)... Lebo ak je to mini obrazok v zlej kvalite, tak to nijako nevyriesis...
Ten horny mi pride ok... neviem?