Ako vyriešiť problémy s e-shopom Výpredaj obliečok?
Dobrý večer, potrebujem radu...
Objednala som dva rámy postele z Výpredaj obliečok, dodanie bolo veľmi rýchle ale v jednej krabici chýbal spojovací materiál a v druhej krabici z jedného dielu postele trčala trieska z odštiepnutia.. Samozrejme som im hneď poslala mail aj z fotkami že niesom spokojná a postele by som chcela vrátiť. Ich odpoveď bola že sa jedná o správne odoslaný tovar a po dvoch týždňoch dotahovania sa po spravach mi dali takú odpoveď že mi dopošlú spojovací materiál a že sa jedná len o estetickú vadu ktorá nebráni používaniu tovaru. Alebo im môžem tovar poslať späť a budem platiť za dopravu 40€. (postele sú zabalené v 4 krabiciach, 10€ za odvoz jednej krabice) Jeden rám stál 53€ a doprava ma vyšla na 7.90€ takže vrátiť späť sa mi neoplatí, bola by som v mínuse, pre mňa je to veľa peňazí a hlavne nieje moja chyba v akom stave postele prišli
Z ich strany neochota navrhnúť normálne riešenie, neviem ako to riešiť, neprečítala som si recenzie a zistila som že veľa ľudí je nespokojných, posielajú špinavý tovar atď atď
Vie mi prosím niekto poradiť ako postupovať?

Prosím, skús sem dať fotku toho odštiepnutia.