Ako zablokovať používateľa na diskusnom fóre?
Da sa zablokovať používateľ, aby na mňa nemohol reagovať a ja som nemohol reagovať na ňu? Ďakujem
Mozes v jeho profile nastavit, aby sa ti nezobrazovali jeho prispevky na stene. Jeho komentare zablokovat nevies
@viestta ďakujem. Dosť smola, že koník toto nemá, keď 99% for to zvládalo ešte v roku 2000.
Najrýchlejšia a najúčinnejšia vec na svete proti neželaným komentom a ľuďom je ignorácia. Nikto ešte nevymyslel nič lepsie
@anonym_autor je problem odignorovat jeho komentare a neodpovedat na ne?
@viestta nie je to neuveriteľný problém, ale keď dokážu iné fóra a aplikácie prispôsobiť pohodlie používateľovi, prečo to koník nevie? A je to pri tom jedna z najjednoduchších veci. Len tak som sa nad tým zamyslel.
@viestta nie je to neuveriteľný problém, ale keď dokážu iné fóra a aplikácie prispôsobiť pohodlie používateľovi, prečo to koník nevie? A je to pri tom jedna z najjednoduchších veci. Len tak som sa nad tým zamyslel.
@anonym_autor a preco to pises mne? Ja nie som majitel MK. Tomasko, stazuj sa u sudruha Zincicu
@anonym_autor a preco to pises mne? Ja nie som majitel MK. Tomasko, stazuj sa u sudruha Zincicu
@viestta niesi majiteľ, ale niekedy sa tak spravas 🤣🤣
@anonym_autor Bohužiaľ nedá sa to. A keď aj ignoruješ a nekontaktuješ, tak tu niektoré dotyčné vypisujú, len čo zbadajú určitý nick. Vďakabohu za anonymné príspevky.
@anonym_autor chutatko naše ,nezvláda debatu s iným človekom
Koník beží asi na inej platforme, ako väčšina starších fór. Tie bežia na platformách phpBB, vBulletin, MyBB. Novšie sú na XenoForo alebo Discourse. Tam keď zablokujete užívateľa, je to podobné ako na FB že proste zmizne, ako keby tam ani nebol. To by bola skôr otázka na technických prevádzkovateľov, a či by boli ochotní funkciu doplniť. Fóra majú možnosť doplniť rôzne moduly a upgrade. Mne tu napríklad vadí že sa nespájajú témy ale zapadnú, a potom sa znovu vytvára taká istá. Niektoré to majú tak že pri zakladaní témy začnete písať názov, a keď taká existuje, tak vám ju rovno ponúkne aby ste do nej prispeli.

Mozes v jeho profile nastavit, aby sa ti nezobrazovali jeho prispevky na stene. Jeho komentare zablokovat nevies