icon

Ako zastaviť internetových trolov?

ellca123
4. jan 2025

Trolovia(rozumej štváči) na internete dostavaju zaplatené,
za kazdy jeden svoj komentar 0,10eur.
Za 8 h.tvrdej prace .....štvania ludí ,hejtovania a negatívnych komentarov si zarobí.
Je vôbec nejaka sila,čo by zastavila takeho človaka?

A bezní,nespokojní ludia sa pridavaju k negatívnym komentarom .

Toto už asi nikto nezmení....či?

Strana
z2
miskakyska
4. jan 2025

@procrastique ty madam/pán s novou registráciou a stiahnutou fotkou pochádzaš z ktorej farmy?

romino
4. jan 2025

@procrastique ano, ved je to aj okate,...vyjdu nove videjka predsedu...a v kratkej chvili tisice komentarov.
Kadekde na internete to vidiet, ako cez kopirak prispevky, casto postradajuce elementarnu logiku.
Ale ucel je jasny, burcovat proti niecomu, zaroven vyykraslovat proti-stranu
Najviac sa mi "pacia" tie pro-ruske komenty, ...pise konto, ze v Rusku je dobre, Putin spravne vedie krajinu ...v EU je totalita, v nemecku kde zije je zle, drazoba, kriminalita, uz sa boja ist na ulicu....
A nejdes presvedcit takeho "diskutera", ze ked je to tak , tak preco sa nezachrani a neprestahuje do Ruska ?
Tu v tejto diskusii len o to ide, ze asi to nefunguje stylom, ze 10centov za prispevok.
To je tiez z kategorie jedna babka povedala ..

pipimonterova
4. jan 2025

@ellca123 a kto by ho platil?Stat?🤣

janetinka27
4. jan 2025

@ellca123 ano, su, su uz vsade a bude to tak stale a este horsie.
A nie iba stvu ludi, ale pustaju do eteru klamstva a mnohi ludia tomu uveria uplne abo aspon v style bez vetra sa ani listok nepohne.
Je to hnus, pretoze sucasny svet zije na internete, kde je priestor pre lzi a obycajny clovek si to nema ako overit a necha sa ovplyvnit a oklamat

fajnova
4. jan 2025

@sara07 ale veď on sa nepriznal. Len keď bol odhalený, už viac nereagoval.
A tie volania z Indie na podporu Naďa asi tiež neboli zarytí fanúšikovia, že áno.

sara07
4. jan 2025

@fajnova 😂 akože napísali ste meno, adresu = korčok trol a vybavené 😂

fajnova
4. jan 2025

@sara07 čo to? Vôbec nerozumiem, o čo ide a čo je také vtipné. Ale nenamahaj sa s odpoveďou, vôbec ma toto vlákno nebaví.

sara07
4. jan 2025

@fajnova no chcela som vediet ako ste ho nachytali proste nič viac 😂

rozculena
4. jan 2025
misanthropicdann
5. jan 2025

@ellca123 v súčasnosti sa na troll profiloch používa už umelá inteligencia ktorá sama píše komentáre.
A ľudia čo to robia určite neberú 0.1€ za komentár skôr by som povedal ze je to 2€ na hodinu co je relatívne dobrý plat pre krajiny kde sú trollie farmy.
Ako sa dá tomu zabrániť? Jednoducho, prihlásenie na akúkoľvek sociálnu sieť bude podmienené KYC (overenie osoby občianskym preukazom a výpisom z účtu) presne ako účty na burzách.

Nehovoriac je x ľudí ktorý sú trollovia len pre svoju zábavu co sa im ani nečudujem keď si čítam komentáre od bežných ľudí.

gabrm
9. jan 2025

@ellca123
Stačí len tu čítať príspevky a určité komentujúce čo sa ku všetkému vyjadrujú a všetkému sa rozumejú. To nemôže byť normálne vydatá žena čo chodí do práce,resp čo má doma deti,neverím že by mala toľko času sa ešte aj tu tomuto toľko venovať. Áno,jedine keď ma za to zaplatené,tým pádom má stránka viac kliknutí,tým pádom viac peňazí za reklamu a tým pádom môže zaplatiť aj takéhoto človeka.

Strana
z2