icon

Ako zdieľať príspevky na Facebooku bez ich zviditeľnenia?

28. feb 2025

Ahojte potrebovala by som poradiť, či sa dá niekde v nastaveniach vypnúť pripadne ci to ukazuje. Som.v jednej skupine v tej skupine mam 2 priateľov. Chcem tam niečo napísať .. ale nechcem aby To vydel niekto ..o tých dvoch sa mi nejedná. dá sa to? Lebo napr. Mne sa ukazuje keď švagor komentoval v jednej rybárskej skupine niečo. V skupine sme obaja. Ďakujem

maca1984
28. feb 2025

Ak sa dá v danej skupine, napíš príspevok anonymne.

autor
28. feb 2025

@maca1984 chcem komentovať a to sa asi nedá ako anonym .. a ak dana osoba není v skupine nebude to vidieť však?

maca1984
28. feb 2025

Aha, myslela som že chceš napísať príspevok.
Nie, komentovať ako anonym sa nedá.
Netuším ako to funguje.

autor
28. feb 2025

@maca1984 v jednej skupine som už zahliadla zr niktory tam majú meno ako anonym a dake číslo
. 😃

maca1984
28. feb 2025

Tak to vôbec neviem.
Poskúšaj poklikať v skupine.
To nebude v nastaveniach profilu.

daja07
28. feb 2025

Neviem v akej si skupine, ci admin vie nieco nastavit. Vidim kopu anonym prispevkov a aj anonym ich komentuje. Zjavne ten co zadal.
Ked to mas vo verejnej skupine, tak to vidi hocikto, ak v sukromnej, tak len clenovia skupiny

ruxandra
28. feb 2025

Keď chceš v skupine komentovať anonymne, tak pri písaní komentára si stlač tvoju profilovú fotku (to male koliesko vedľa ramika na komentar), mala by tam byt taka šípka na nej a tam je možnosť vybrať "anonymne".
Btw, pozerám to na mobile, neviem, či to je na PC také iste..

izabella288
26. mar 2025

Ja by som poprosila niečo trochu iné, ak niekto vie poradiť...
Prečo môj príspevok nejde môjmu označenemu publiku zdieľať? Označila som priateľov a nie je tam tá ikona zdieľania.
Niekedy je, niekedy nie je.
V nastaveniach ani na internete som o tomto nič nenašla. Deje sa to isté aj iným v mojom okolí. Ďakujem pekne