icon

Ako získať prístup k starším záznamom v Union aplikácii?

cameellia
23. mar 2025

Potrebujem sa dostať k vyšetreniu ktoré som absolvovala pred rokom, aplikácia mi ale zobrazuje iba posledné 4 vyšetrenia a ďalej ma nechce posunúť. Viete mi poradiť ako sa dostanem k starším záznamom?

janai1
23. mar 2025

@cameellia choď cez web

cameellia
autor
23. mar 2025

@janai1 ďakujem veľmi pekne 🙂 to mi nenapadlo

zic
23. mar 2025

Ja som teraz pozeral a mam ta ked zoscrollujem dole "ukazat viac" a nacitaju sa dalsie (napriklad z 2023 az)... a dalsie a dalsie...

janai1
23. mar 2025

@zic lenže ako píše, nie je tam viac ako 4 záznamy od toho istého lekára. Tiež to tak mám v appke. Mám tam vyšetrenia aj z 2021 ale od toho istého lekára max. 4 aj keď to bol iba rok 2023 napr. Cez web sú všetky

zic
23. mar 2025

@janai1 ahaaa. tak to som nepochopil, ze od toho isteho lekara... len ze "posledne 4 zaznamy"...

cameellia
autor
23. mar 2025

@zic nezobrazuje mi posledné 4 záznamy od toho istého lekára, proste iba 4 záznamy z posledných vyšetrení. A keď kliknem na ,, zobraziť viac ,, tak mi nič nenačíta. Už dlhšie to tak je, aplikáciu mám aktuálnu tak neviem v čom je problém. Ale cez web som sa dostala všade kam som potrebovala 🙂

maranco
23. mar 2025

@cameellia pozri si v elektronickej zdravotnej knižke npz.sk tam je dlhšia história